Fizetési lehetőségek

Nálunk különböző fizetőeszközökkel is kényelmesen fizethet.

Mi komolyan vesszük az internetes biztonság fogalmát és az SSL alkalmazásával titkosítjuk a rendelési folyamatok adatait. A hitelkártyák adatait nem mentjük el, hanem ezeket az adatokat a Payment-szolgáltatónkhoz küldjük további feldolgozásra.

ELŐRE FIZETÉS

Megrendelés visszaigazolást küldünk Önnek a rendelési folyamat végén. A számlaadatok a fizetéshez a megrendelés visszaigazoláson vannak. A ön befizetéséig fenntartjuk önnek az árut és az árut a befizetésének a számlánkra való beérkezése után küldjük el önnek.

számla tulajdonos: AL-KO Kft.

számlaszám: 13700016-01248018-00000000

bank neve: ING Bank Zrt.


Nemzetközi

IBAN: HU78137000160124801800000000

BIC: INGBHUHB

Kérem, hogy felhasználási céllal adják meg a rendelésszámot.


PayPal

A Paypal felkínálja önnek az interneten történő egyszerű, gyors és biztonságos fizetési módot. Ha a Paypal fizetési módot választja, a felhasználónevével és a jelszavával igazolja vissza a befizetését. Ön két kattintással elindíthatja a rendelésének a feldolgozását. Még nem nyitott Paypal-számlát? Itt ingyenesen is regisztrálhat.

Hitelkártya(Master Card/VISA)

A Master Card és a Visa ajánl egy olyan hitelesítési eljárást, amely az online-hitelkártya tranzakciók pótlólagos biztonságát tartja szem előtt. A Mastercardnál ezt Secure Codenak nevezik, a Visanál 3-D Secure. Ezzel a hitelesítési eljárással csökkenhet a csalási rizikó és a befizetések elmaradása is, amely a kártyával való visszaélésekből adódhat. Az ön személyes biztonsági kódjának a lekérdezésével ellenőrizzük, hogy a tranzakciót a jogosult kártyatulajdonos kérte-e. Befizetés esetén autómatikusan megjelenik egy ablak a kártyát kibocsájtó banktól. A kártya tulajdonosa ott adja meg a személyes biztonsági kódját, így egyben igazolja is, hogy ő a jogosult kártya tulajdonos. Ez a folyamat összehasonlítható a pénzautómatáknál történő PIN megadásával. A megrendelés lezárásával történik meg az ön hitelkártya számlájának a megterhelése. További információt a megadott mindenkori logóra való kattintással kaphatnak.

 

UTÁNVÉT (+ 399 FT.) – KÉSZPÉNZES ill. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Megrendelése átvételekor GLS futárunknak készpénzben (Forintban) vagy bankártyával egyenlítheti ki a termék árát, a kezelési valamint a szállítási költséget. A kifizetett összegről a számlát rendelésével együtt megkapja. Készpénzes fizetés esetén (utánvét) kezelési költséget számolunk fel, melynek díja: 399 Ft. Felhívjuk a figyelmét, hogy a vásárlás során csak raklaposként rendelhető áruk (40kg-nál nehezebb, vagy túl nagy körméretű gépek, mint pl. egyes fűnyírók, vagy a motoros kaszák) nem csomagszállító-, hanem szállítmányozó partnereink által (Gebrüder Weiss; Huncargo) kerülnek kiszállításra. Ebben az esetben csak készpénzes utánvételes fizetésre van lehetőség.

A KIALAKULT JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL JAVASOLJUK A KÉSZPÉNZES UTÁNVÉT MELLŐZÉSÉT. HELYETTE A HITEL-/BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ ELŐRE FIZETÉST JAVASOLJUK.

content