Fizetési lehetőségek

Nálunk különböző fizetőeszközökkel is kényelmesen fizethet.

Mi komolyan vesszük az internetes biztonság fogalmát és az SSL alkalmazásával titkosítjuk a rendelési folyamatok adatait. A hitelkártyák adatait nem mentjük el, hanem ezeket az adatokat a Payment-szolgáltatónkhoz küldjük további feldolgozásra.

ELŐRE FIZETÉS

Megrendelés visszaigazolást küldünk Önnek a rendelési folyamat végén. A számlaadatok a fizetéshez a megrendelés visszaigazoláson vannak. A ön befizetéséig fenntartjuk önnek az árut és az árut a befizetésének a számlánkra való beérkezése után küldjük el önnek.

számla tulajdonos: AL-KO Kft.

számlaszám: 13700016-01248018-00000000

bank neve: ING Bank Zrt.


Nemzetközi

IBAN: HU78137000160124801800000000

BIC: INGBHUHB

Kérem, hogy felhasználási céllal adják meg a rendelésszámot.


PayPal

A Paypal felkínálja önnek az interneten történő egyszerű, gyors és biztonságos fizetési módot. Ha a Paypal fizetési módot választja, a felhasználónevével és a jelszavával igazolja vissza a befizetését. Ön két kattintással elindíthatja a rendelésének a feldolgozását. Még nem nyitott Paypal-számlát? Itt ingyenesen is regisztrálhat.

Hitelkártya(Master Card/VISA)

A Master Card és a Visa ajánl egy olyan hitelesítési eljárást, amely az online-hitelkártya tranzakciók pótlólagos biztonságát tartja szem előtt. A Mastercardnál ezt Secure Codenak nevezik, a Visanál 3-D Secure. Ezzel a hitelesítési eljárással csökkenhet a csalási rizikó és a befizetések elmaradása is, amely a kártyával való visszaélésekből adódhat. Az ön személyes biztonsági kódjának a lekérdezésével ellenőrizzük, hogy a tranzakciót a jogosult kártyatulajdonos kérte-e. Befizetés esetén autómatikusan megjelenik egy ablak a kártyát kibocsájtó banktól. A kártya tulajdonosa ott adja meg a személyes biztonsági kódját, így egyben igazolja is, hogy ő a jogosult kártya tulajdonos. Ez a folyamat összehasonlítható a pénzautómatáknál történő PIN megadásával. A megrendelés lezárásával történik meg az ön hitelkártya számlájának a megterhelése. További információt a megadott mindenkori logóra való kattintással kaphatnak.

 

UTÁNVÉT (+ 500 FT.) – KÉSZPÉNZES ill. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Megrendelése átvételekor GLS futárunknak készpénzben (Forintban) vagy bankkártyával egyenlítheti ki a termék árát, a kezelési valamint a szállítási költséget. A kifizetett összegről a számlát rendelésével együtt megkapja. Készpénzes fizetés esetén (utánvét) kezelési költséget számolunk fel, melynek díja: 399 Ft. Felhívjuk a figyelmét, hogy a vásárlás során csak raklaposként rendelhető áruk (40 kg-nál nehezebb, vagy túl nagy körméretű gépek, mint pl. egyes fűnyírók, vagy a motoros kaszák) nem csomagszállító-, hanem szállítmányozó partnerünk által Huncargo kerülnek kiszállításra. Ebben az esetben csak készpénzes utánvételes fizetésre van lehetőség.Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.