Személyes tanácsadás

Vevőszolgálat | Al-KO személyes tanácsadás

Személyes tanácsadás: az Ön személyes vásárlási asszisztense

Engedje meg, hogy az AL-KO Vevőszolgálata egyéni tanácsokat adjon Önnek az AL-KO termékekről. Segítünk a termékválasztásban az Ön egyedi igényeihez igazodva és végigkísérjük a teljes vásárlási folyamaton. 


Egyszerűen kérje most az egyedi tanácsadást 

Töltse ki a lenti adatlapot. Vevőszolgálatunk nyitvatartási időben a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon. 

Az Ön előnyei:

l Egyéni tanácsadás az Ön igényeinek megfelelően
l Munkatársunk segít az Önnek legideálisabb termék kiválasztásában
l Eligazítjuk weboldalunkon és segítünk a rendelés leadásában
l Hasznos tanácsokat adunk a beüzemeléshez és a termék használatához

Ilyen egyszerűen működik:
l Töltse ki a fenti űrlapot
l Vevőszolgálatunk munkatársától pedig visszahívást kap


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.