A kertben ugyanarról van szó, mint a park-és területgondozásnál: fa és bozót vágása, fűrészelése vagy ősszel a lombos területek megtisztítása. Profi és hobbikertészek szívesen döntenek az AL-KO kerti gépek mellett: a tesztintézetek által igazolt minősítések igazi ajánlások. Kutató-és fejlesztőmérnökeink alkatrészek százaiból, német alapossággal építik fel a jövő kerti gépeit, azért, hogy Önnek , mint kertésznek vagy erdésznek öröme legyen a kinti munkában- függetlenül attól, hogy fát vág és hasogat, sövényt igazít, bozótot vág vagy lombot szív.

Láncfűrészek: Ágak fűrészeléséhez vagy a tűzifa előkészítéséhez

Láncfűrészek

Lombfúvók: Levelek és növényi maradványok egyszerű elfújása vagy elszívása

Lombfúvók

Láncfűrészek kiegészítői: Fűrésze egyedi felszereléséért

Láncfűrészek kiegészítői

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.