Impresszum


Az AL-KO-Onlineshop felelős üzemeltetője és a"Gardentech" vállalkozási terület, valamint a szolgáltató felelős az oldal tartalmáért a Telemédia törvény(TMG) § 5.paragrafusának megfelelően:


AL-KO Geräte GmbH
Ichenhauser Straße 14
89359 Kötz

Képviseleti joggal rendelkező ügyvezető igazgató: Peter Kaltenstadler, Sergio Tomaciello

Illetékes bíróság: Amtsgericht Memmingen HRB: 1537
USt.-IdNr.: DE 130842981
WEEE Reg.-Nr.: DE89889102

Kapcsolat:

AL-KO Magyarország Kft.

2351-Alsónémedi

Haraszti út 122/A

Telefon: +36 29 537 050

Fax: +36 537 051

E-Mail: al-ko@al-ko.hu
www.al-ko.com/shop/hu/

Jogi nyilatkozatok
Adatvédelmi nyilatkozat Az AL-KO KOBER AG, az összes honlapján megadott személyes adatokat kizárólag az Ön személyes kiszolgálása érdekében tárolja és használja, termékinformációk átadása vagy szolgáltatási ajánlatok nyújtása érdekében, és kizárólag az AL-KO cégcsoporton belül adja tovább. Az AL-KO KOBER AG garantálja, hogy az összes adatot a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően gyűjti és kezeli. 

Copyright
Az AL-KO minden jogot fenntart az internetes oldalainak létrehozása céljából felhasznált szövegekkel, képekkel, ábrákkal, hanganyagokkal és animációkkal kapcsolatban. Mindezek teljes mértékben a szerzői és szomszédos jogok védelme alatt állnak. A felhasznált elemek egy részére harmadik felek szerzői jogai is vonatkoznak. Az AL-KO weboldalak tartalma, az AL-KO Geräte Gmbh előzetes, írásbeli engedélye nélkül kereskedelmi célra nem másolható, használható fel, módosítható vagy tehető hozzáférhetővé harmadik fél számára. Ez alól csak azok az adatállományok képeznek kivételt, amiket az AL-KO kifejezetten letöltésre és közzétételre kínál. 


Védjegyek
Az AL-KO weboldalain felhasznált szöveges és kép márkajelzések nagyobbrészt védettek. Ez különösen a logókra, terméknevekre és típusmegjelölésekre vonatkozik. 


Garancia és szavatosság kizárása
Az AL-KO weboldalait a lehető legnagyobb gondossággal szerkesztjük. Ennek ellenére az AL-KO nem garantálhatja a közzétett információk hibátlanságát és pontosságát. Az AL-KO semmilyen kárért sem vállal felelősséget, ami jelen weboldalak közvetlen vagy közvetett használatából ered, amennyiben az nem az AL-KO vagy közreműködőinek szándékosságából vagy durva gondatlanságából ered. Az adatok letöltése és a személyes adatok megadása mindenkinek saját kockázatára történik.

Útmutatás
A Landgericht Hamburg 1998. május 12-i ítéletében kimondta, hogy a weboldalra történő link kihelyezéssel a kihelyező a linkelt oldal tartalmáért is részeleges felelősséget vállal. A Bíróság szerint ez alól csak akkor mentesül, ha a weboldalak tartalmától kifejezetten elhatárolódik. Weboldalainkon sok, más oldalra mutató linket helyeztünk el.

Kifejezetten hangsúlyozzuk, hogy a linkelt oldalak tartalmára semmilyen befolyással sem rendelkezünk. Ezért ezen oldalak tartalmától kifejezetten elhatárolódunk és azokat semmiképp sem tekintjük sajátunknak.

Jelen nyilatkozatunk az összes linkre vonatkozik, és azon oldalak tartalmára, amikre ezen linkek mutatnak. 


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.