Víztelenítés, öntözés és házi vízellátás a legmagasabb fokon:  Optimalizálja kertje természetes öntözését vagy víztelenítését, esetleg használjon kutat/ciszternát a költséghatékony vízellátáshoz. Az AL-KO szivattyúkkal nemcsak a legmodernebb technikához, de a rendkívül széles modell palettához is hozzájuthat. 

Ezért Online-Shopunkban pontosan megtalálja azt a szivattyút, amire Önnek az otthonában és a kertjében szüksége van, legyen az elektromos vagy benzinmotoros készülék. Utóbbi szivattyúk árvizek és áramkimaradás esetére, esetleg a kempingben jelenthetik a tökéletes megoldást. 

Ami  mindegyik szivattyúban közös: az egyszerű kezelés, a megbízhatóság, a nagy teljesítmény, a csekély zajszint és az alacsony energiafelhasználás. Ezen kívül számos tartozékot is talál nálunk, ami a szivattyúval végzett mindennapi munkát megkönnyíti.  

Merülőszivattyúk: A mindentudó tiszta-és szennyvíz szivattyúk

Merülőszivattyúk

Előnyök

  • Rugalmasan alkalmazható használat 
  • Az erősen szennyezett vízhez is
  • Ideális a ki-és átszivattyúzáshoz
  • Egyes termékek rendkívül lapos kivitelűek
AL-KO MERÜLŐ SZIVATTYÚ SUB 10000 DS COMFORT

AL-KO MERÜLŐ SZIVATTYÚ SUB 10000 DS COMFORT

Termék szám: 112823

mostanáig 37 900 Ft

34 900 Ft

MERÜLŐ SZIVATTYÚ DIVE 5500-3

MERÜLŐ SZIVATTYÚ DIVE 5500-3

Termék szám: 113036

67 900 Ft

Házi vízellátók és automaták: Környezetbarát vízellátás

Házi vízellátók és automaták

Kiegészítők: Kerti szivattyú tartozékok – a helyes választás

Kiegészítők

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.