Víztelenítés, öntözés és házi vízellátás a legmagasabb fokon:  Optimalizálja kertje természetes öntözését vagy víztelenítését, esetleg használjon kutat/ciszternát a költséghatékony vízellátáshoz. Az AL-KO szivattyúkkal nemcsak a legmodernebb technikához, de a rendkívül széles modell palettához is hozzájuthat. 

Ezért Online-Shopunkban pontosan megtalálja azt a szivattyút, amire Önnek az otthonában és a kertjében szüksége van, legyen az elektromos vagy benzinmotoros készülék. Utóbbi szivattyúk árvizek és áramkimaradás esetére, esetleg a kempingben jelenthetik a tökéletes megoldást. 

Ami  mindegyik szivattyúban közös: az egyszerű kezelés, a megbízhatóság, a nagy teljesítmény, a csekély zajszint és az alacsony energiafelhasználás. Ezen kívül számos tartozékot is talál nálunk, ami a szivattyúval végzett mindennapi munkát megkönnyíti.  

Merülőszivattyúk: A mindentudó tiszta-és szennyvíz szivattyúk

Merülőszivattyúk

Előnyök

  • Rugalmasan alkalmazható használat 
  • Az erősen szennyezett vízhez is
  • Ideális a ki-és átszivattyúzáshoz
  • Egyes termékek rendkívül lapos kivitelűek
MERÜLŐ SZIVATTYÚ TK 250 ECO

MERÜLŐ SZIVATTYÚ TK 250 ECO

16 900 Ft

Merülő Szivattyú Sub 10000 Ds

Merülő Szivattyú Sub 10000 Ds

mostanáig 28 900 Ft

25 900 Ft

Nagynyomású merülő szivattyú AL-KO DIVE 5500/3

Nagynyomású merülő szivattyú AL-KO DIVE 5500/3

mostanáig 59 900 Ft

54 900 Ft

Kertiszivattyúk: Erőteljes kerti öntözés nagy hatásfokkal

Kertiszivattyúk

Előnyök

  • Teljes körű védelem
  • Pillanatok alatt telepítve
  • Robusztus és karbantartás mentes
  • Nagy hatásfok, csendes működés
Kerti Szivattyú Jet 3000

Kerti Szivattyú Jet 3000

29 900 Ft

Kerti szivattyú JET 3600 Easy

Kerti szivattyú JET 3600 Easy

mostanáig 41 900 Ft

37 900 Ft

Benzines Szivattyú Bmp 30000

Benzines Szivattyú Bmp 30000

90 900 Ft

Házi vízellátók és automaták: Környezetbarát vízellátás

Házi vízellátók és automaták

Kiegészítők: Kerti szivattyú tartozékok – a helyes választás

Kiegészítők

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.