Szállítás és szállítási költségek

Szállítási költség 

  • 50 000 Ft alatti megrendelés esetén 999 Ft szállítási költséget számítunk fel rendelésenként. 
  • Minden 50 001 Ft vagy annál nagyobb értékű megrendelésnél a szállítási költséget átvállaljuk és így Önnek nem kell szállításért fizetnie. 

Rendelés

A megrendelés időtartama a kívánt fizetési módtól függ. 
PayPal továbbá hitelkártyás fizetés esetén, munkanapokon hétfőtől péntekig 48 órán belül szállítunk.  Rendelések, amelyek hétköznap 10 óráig beérkeznek hozzánk, legtöbbször még aznap összekészítjük és feladjuk. Előre fizetés esetén a fizetés beérkezése után történik meg a szállítás. Szombatonként és vasárnaponként nincs kiszállítás. 
Rendelésének állapotát minden esetben online le tudja kérdezni. Ehhez kérjük jelentkezzen be fiókjába. Ezután megtudhatja, hogy rendelése még feldolgozás alatt van vagy már a szállítmányozó parterünknek továbbadtuk.   

Szállítás

Termékeink kiszállítása csak Magyarország területén belül történik. 

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, a legjobb szállítmányozó cégeket bíztuk meg. Bruttó 40 kg alatti küldemény esetén GLS csomagküldő szolgálattal küldjük ki az árut. Bruttó 41 kg vagy annál nagyobb súlyú termékeknél ( nagy gépek ) pedig szállítmányozó céggel.
Miután megrendelését elküldtük a raktárunkból, egy mailt kap a csomag nyomkövetési linkjével. Így mindig nyomon követheti, hol található a küldemény és mikor szállítja ki azt a futár vagy a szállítmányozó cég.  

Kézbesítés

A csomagokat  (bruttó 40 kg-ig ) GLS csomagküldő szolgálattal küldjük hétfőtől péntekig előzetes értesítés nélkül. 
A nagy gépeket (41 kg felett) szállítmányozónk közúton háztól házig viszi el Önnek.  Kérjük vegye figyelembe, hogy logisztikai partnerünk nem végezhet kicsomagolási, telepítési vagy összeszerelési szolgáltatásokat. 
A megrendelés leadásakor kérjük feltétlenül adjon meg egy telefonszámot, amin napközben elérhető, hogy a logisztika partnerünk Önnel vagy az Ön által kívánt címzettel a kiszállítási időt le tudja egyeztetni.  
 A kézbesítés hétfőtől péntekig 8 órától 16 óráig, az Ön és a szállítmányozó partnerünk által egyeztetett időintervallumban történik.  
Ha logisztikai partnerünk 5 munkanapon belül nem veszi fel a kapcsolatot Önnel, kérjük forduljon vevőszolgálatunkhoz.  

alist