Szállítás és szállítási költségek

Szállítási költség 

GLS futárszolgálattal:

  • Megrendelés esetén 1500 Ft szállítási költséget számítunk fel rendelésenként.
  • Bővebb információt itt talál:
  • https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok 


MPL futárszolgálattal:

  • Megrendelés esetén 10.000 Ft szállítási költséget számítunk fel rendelésenként.
  • Bővebb információt itt talál:
  • https://www.posta.hu/kuldemeny_erkezese/haznal_torteno_csomagkezbesites
Rendelés

A megrendelés időtartama a kívánt fizetési módtól függ. 
PayPal továbbá hitelkártyás fizetés esetén, munkanapokon hétfőtől péntekig 48 órán belül szállítunk.  Rendelések, amelyek hétköznap 10 óráig beérkeznek hozzánk, legtöbbször még aznap összekészítjük és feladjuk. Előre fizetés esetén a fizetés beérkezése után történik meg a szállítás. Szombatonként és vasárnaponként nincs kiszállítás. 
Rendelésének állapotát minden esetben online le tudja kérdezni. Ehhez kérjük jelentkezzen be fiókjába. Ezután megtudhatja, hogy rendelése még feldolgozás alatt van vagy már a szállítmányozó parterünknek továbbadtuk.   

Szállítás

Termékeink kiszállítása csak Magyarország területén belül történik. 

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, a legjobb szállítmányozó cégeket bíztuk meg. Bruttó 40 kg alatti küldemény esetén GLS/MPL csomagküldő szolgálattal küldjük ki az árut. Bruttó 41 kg vagy annál nagyobb súlyú termékeknél ( nagy gépek ) pedig szállítmányozó céggel.
Miután megrendelését elküldtük a raktárunkból, egy mailt kap a csomag nyomkövetési linkjével. Így mindig nyomon követheti, hol található a küldemény és mikor szállítja ki azt a futár vagy a szállítmányozó cég.  

Kézbesítés

A csomagokat  (bruttó 40 kg-ig ) GLS/MPL csomagküldő szolgálattal küldjük hétfőtől péntekig előzetes értesítés nélkül. 
A nagy gépeket (41 kg felett) szállítmányozónk közúton háztól házig viszi el Önnek.  Kérjük vegye figyelembe, hogy logisztikai partnerünk nem végezhet kicsomagolási, telepítési vagy összeszerelési szolgáltatásokat. 
A megrendelés leadásakor kérjük feltétlenül adjon meg egy telefonszámot, amin napközben elérhető, hogy a logisztika partnerünk Önnel vagy az Ön által kívánt címzettel a kiszállítási időt le tudja egyeztetni.  
 A kézbesítés hétfőtől péntekig 8 órától 16 óráig, az Ön és a szállítmányozó partnerünk által egyeztetett időintervallumban történik.  
Ha logisztikai partnerünk 5 munkanapon belül nem veszi fel a kapcsolatot Önnel, kérjük forduljon vevőszolgálatunkhoz.  


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.