AKKUS MOTOROS KASZA 4235.2 AKKU SBA

Termék szám: 127644 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Akkus kasza kerékpárfogantyúval
  • Nagy teljesítményű, szénkefe nélküli motor
  • Kényelmes kezelhetőség
  • Kiegyensúlyozott szerkezet
  • Ergonomikusan megformázott kerékpárfogantyú
  • Csökkentett rezgésű működés | Rugalmas gyeptökéletesítés a 360 mmes damilfejjel, valamint a 255 mm-es vágótárcsával
  • Tológombos sebesség-szabályozás (Eco és Power sebességfokozat)
  • Vágótárcsával és damiltekerccsel (Fast & Easy damilfej az egyszerű befűzéshez és felcsévéléshez)

solo® by AL-KO akkumulátoros motoros kasza GT 4235.2 - Prémium minőségű fűnyírás 

Innovatív akkumulátor technológia nagy teljesítménytartalékokkal. Az AL-KO GT 4235.2 motoros kasza tökéletes nyírási eredménnyel győzi meg a már bizonyított AL-KO minőségről.

solo® by AL-KO akkumulátoros motoros kasza GT 4235.2 - Erőteljes, független és környezetbarát

Az akkumulátoros motoros kasza 36 V-os 36 V Li-Ion akkumulátorral működik, 4 Ah vagy 5 Ah kapacitással. Egy akkumulátor számos kerti és erdészeti szerszámhoz. A nagy teljesítményű bozótvágó a kertjéhez képes rések nélkül nyírni bozótfát stb. Hatékony még nagyobb területeken is. Az erős szénkefe nélküli motornak köszönhetően ideális a tapasztalt kerttulajdonosok számára, akik rengeteg időt szeretnének megtakarítani. A csendes működésnek köszönhetően a szomszédokat is kevésbé zavarjuk majd.

A kiegyensúlyozott kialakítás, az ergonomikus kialakítású kerékpárfogantyúk és az alacsony vibrációjú működés garantálja a fáradtságmentes munkát. A normál sebesség Eco-ról Power sebességre váltható a tológomb segítségével. Tartalmazza a Fast & Easy damilfejet. (36 cm-es munkaszélesség, könnyű befűzés és a vágószál gyors feltekerése jellemzi a damilfejfej kinyitása nélkül) Tartalmazza továbbá a robusztus, 25,5 cm-es vágási szélességű, 3 fogú vágótárcsát a nehezebb terepen való használatra.

Akkumulátor és töltő nem tartozék!

solo® by AL-KO akkumulátoros motoros kasza GT 4235.2 vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a GT 4235.2 akkumulátoros motoros kaszát most webáruházunkban, vagy valamelyik szakkereskedésünktől. Ha teljes készletet szeretne akkumulátorral (36 V / 5 Ah) és töltővel, akkor a GT 4235.2 modellt ajánljuk a 127673 cikkszámmal.

Előnyök az Ön számára

Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorára is vonatkozik.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Nettó súly kg 3.7 KG
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Bruttó súly kg 5.3 KG
Damilfej típusa Gyorstekercselés
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 2 MM
Menethossz (cm) 450 CM
Doboz méret hossza (cm) 182 CM
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár nem
Szárátmérő mm-ben 24 MM
Vágási szélesség damil (cm) 36 CM
Vágási szélesség kés (cm) 26 CM
Max.működési idő 4.0Ah percben 61 MIN
Termékvonal PREMIUM pro
Márka solo® by AL-KO
Max.működési idő 5.0Ah percben 77 MIN
Használati utasítások Letöltés (5.85MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (129.28KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.