AL-KO AKKUS LÁNCFŰRÉSZ 36 V 4030 AKKU SET

Termék szám: 113860 Csak 8 db van raktáron
10% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 154 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Vegyen bármilyen AL-KO 36 V kézi gépet és 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL* vehet hozzá egy akkut és egy töltőt.
  • *A kedvezmény számlázáskor kerül levonásra !
  • Töltővel és B 200 Li (5 Ah) akkumulátorral
  • Praktikus, nagy teljesítményű akkumulátoros láncfűrész automatikus lánckenéssel
  • Szerszám nélküli láncfeszítő a könnyű láncfeszítéshez
  • Fáradságmentes munkavégzés az alacsony vibrációjú hajtásnak, a jó eszközegyensúlynak és az optimális kezelőergonómiának köszönhetően
  • Erős vágási teljesítmény az eredeti Oregon ránc és lánvezetőnek köszönhetően
  • Csendes, károsanyag-kibocsátás- és kábelmentes, nagy teljesítményű 40 V/5 Ah AL-KO 36 V akkumulátorral

Nagy vágási teljesítmény, egyszerű készülékkezelés és karbantartás, párosítva a károsanyag-kibocsátásmentes, vezeték nélküli elektromos hajtással: ezt jelentik az AL-KO akkus láncfűrészek AL-KO 36 V akkumulátorral, az összes kompatibilis készülék univerzális energiaforrásával. 

A CS 4030 akkumulátoros láncfűrész nagy teljesítményt tesz lehetővé kábelek és károsanyag-kibocsátás nélkül

Az AL-KO CS 4030 akkumulátoros láncfűrész a szilárd vágási teljesítményt és a nagy mozgásszabadságot emissziómentes, csendes hajtással ötvözi.
Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nagy mozgási tér és nagy mozgásszabadság áll rendelkezésre; semmilyen kábel nem akadályozhatja és nem vágható át véletlenül. Az erős villanymotort egy nagy teljesítményű AL-KO 36 V-os akkumulátor hajtja, ami a károsanyag-kibocsátásmentes CS 4030 láncfűrészt a benzines láncfűrészek valódi alternatívájává teszi.
Az Ön biztonsága érdekében: Kényelmes és balesetmentes munkája érdekében a fűrész minden helyzetben biztonságos kezelése a legfontosabb. Éppen ezért a CS 4030 láncfűrész két hatékony védőmechanizmussal rendelkezik: a rendszerfékkel és a kézvédőn található gyors láncütközővel.

Az AL-KO CS 4030 láncfűrész technikai adatai

A 30 cm-es vágási szélességével a tartós, eredeti Oregon lánc gyors munkavégzést tesz lehetővé, jó manőverezhetőség és kezelhetőség mellett. 3/8"-os Oregon vágólánca 17 m/s sebességgel sima, tiszta vágást biztosít.
Az automatikus lánckenésnek, a betekintő ablakkal ellátott olajtartálynak és a lánc vagy a vezető szerszám nélküli feszítését/cseréjét teszi lehetővé. Gyorskioldó szerkezetének köszönhetően a karbantartás is egyszerű - és az időt optimálisan használja fel a fűrészeléshez.
A legújabb generációs, szinte vibrációmentes, akkumulátoros kefe nélküli villanymotor is hozzájárul a precíz vágási eredményhez és a fáradtságmentes munkavégzéshez.
A teljesen feltöltött AL-KO 36 V 40 V/5 Ah Li-ion akkumulátorral akár 30 perces üzemidőt is elérhet. Az üres akkumulátor körülbelül 120 perc alatt töltődik fel. A Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül. Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorát is tartalmazza. Vásárlás dátuma: 2017.06.01-től.
 

 

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Nettó súly kg 4.45 KG
Bruttó súly kg 5.81 KG
Max.láncsebesség 16.3
Láncfeszítés szerszám nélküli
Kompatibilis akkumulátor övek 113786
Doboz méret hossza (cm) 50 CM
Fogak típusa lekerekített
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Zajszint garantált LwA[db(A)] 101
Fűrészlánc 3/8"
Lánchossz cm-ben 30 CM
Osztott 3/8"
Max.működési idő 5.0Ah percben 30 MIN
Max.működési idő 4.0Ah percben 20 MIN
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.