AL-KO AKKUS LÁNCFŰRÉSZ CSM 1815

Termék szám: 114016 Szállításra kész
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 37 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • AL-KO Intelligens dinamikus kenés a kényelmes lánckenéshez, szükség szerint
  • Kényelmes, hosszú 6"-os láncvezető és erőteljes 7 m/s láncsebesség
  • Az olajszint gyors ellenőrzése az olajtartály ablakának köszönhetően
  • Szerszám nélküli láncfeszítő a lánc könnyű újrafeszítéséhez
  • Praktikus hordtáskával

Rendkívül praktikus - AL-KO V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS akkus mini láncfűrész CSM 1815

Az AL-KO CSM 1815 akkumulátoros mini láncfűrész tökéletes támogatást nyújt a fűrészelési és kerti karbantartási munkákhoz. Hálózatfüggetlen és károsanyag-kibocsátás mentes munkavégzés. Ideális ágak metszéséhez, gallyazáshoz. A CSM 1815 tápellátását egy AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS akkumulátor biztosítja. Ezzel az akkumulátorcsaláddal más AL-KO 18 V készülékeket is működtethet - így pénz is takaríthat meg.

Szükség szerinti kényelmes lánckenés

Kiemelkedő SDL® -Intelligens dinamikus kenőrendszerünk - szükség szerint keni a fűrészláncot. Egyszerűen használja a készüléketés az olajozás biztosított.

A 15 cm hosszú vezetőlapnak és az erős 18 V Li-ion akkumulátornak köszönhetően az akkumulátoros fűrész nem riad meg a nagyobb ágaktól sem. Akár 13 cm vágási vastagságig használhatja. A 30 ml-es olajtartály olajszintje egyszerűen ellenőrizhető egy ablakon keresztül. A felső biztonsági védelem megóv a sérülésektől. A kiváló egyensúly, az oldalsó burkolatszerszámmentes nyitása és a kiegészítő felszerelések, mint a hordtáska és a 30 ml-es láncolaj teszi  mini láncfűrészünket ideális segítővé a házban és a kertben. Az unalmas fűrészelés már a múlté.

Az AL-KO 18 V BOSCH & GARDEN kompatibilis akkus család számos kerti szerszámunknak köszönhetően széles körben alkalmazható a háztartásban. Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek más gyártók olyan eszközeivel is, amelyek a BOSCH 18 V HOME & GARDEN akkumulátorrendszerrel működnek.

Az akkumulátor és töltő nem tartozék.

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS Li-ion akkumulátorokkal különböző üzemi és töltési időket érhet el, hiszen négy különböző Ah méret közül választhat. 2,5 / 4 / 5 és 6 Ah-s akkumulátorok kaphatók.

Előnyeink az Ön számára

Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorára is vonatkozik.

 

Vásárolja meg az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS CSM 1815 akkumulátoros mini láncfűrész.

Egyszerűen vásárolja meg a CSM 1815 akkumulátoros mini láncfűrészt online boltunkban, vagy valamelyik szakkereskedőnktől. 

 

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Nettó súly kg 1.6 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 43.5 CM
Bruttó súly kg 3.81 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 8.5 CM
Max.láncsebesség 7
Láncfeszítés szerszámmal
Doboz méret hossza (cm) 48 CM
Fogak típusa lekerekített
Kompatibilis akkuk 113893, 113894, 113895, 113896
Fűrészlánc 004
Lánchossz cm-ben 15 CM
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (14.74MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (224.76KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.