AL-KO AKKUS MAGASSÁGI SÖVÉNYVÁGÓ HTA 1845 18V

Termék szám: 113925 Szállításra kész
11% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 44 900 Ft
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • 18 V-os litiumion akku
  • 135° -ban (10 fokozat) állítható szögűvágófej
  • A szétszedhető szárnak köszönhetően helytakarékos
  • Kihúzható teleszkópos szár az egyéni magasságállításért
  • Akkumulátor töltésszint jelző a fogantyúban
  • Vágáshossz 450 mm

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS magassági sövényvágó HTA 1845

Az akkumulátoros AL-KO HTA 1845 magassági sövényvágó gyémántcsiszolt pengéjével a sövénynyírás egyszerű. A kiváló minőségű 45 cm-es biztonsági kés gyors és precíz vágást tesz lehetővé. Rugalmasan használható a hajlítható (10 fokozatú) vágókésnek és a teleszkópos karnak köszönhetően. Ezzel a sövényvágóval még a nehezen elérhető helyeket is elérheti. A nagyon könnyű és áramellátástól független akkumulátoros sövénnnyíró működésének köszönhetően nagy mozgástérrel rendelkezik,  anélkül, hogy aggódnia kellene a zavaró kábelek miatt. Az osztható szárnak köszönhetően a sövénynyíró helytakarékosan tárolható.

 

Az AL-KO magassági sövényvágó HTA 1845 technikai adatai

Az ellentétes irányban futó biztonsági kés vágási hossza 45 cm, vágási vastagsága 15 mm, és tiszta vágást biztosít elakadás nélkül. Gyorsan halad előre, és már rövid idő után is élvezheti munkája sikerét. A HTA 1845 akkumulátoros sövénynyíró súlya mindössze 3,45 kg akkumulátorral együtt, és lényegesen könnyebb, mint sok benzines sövénynyíró. A jó súlyelosztású készülék, valamint az ergonomikus fogantyúk kiválóan kiegyensúlyozott eszközvezetést és fáradságmentes munkát tesznek lehetővé magas sövényeken – akár fej fölött is!

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS Li-Ion akkumulátorral különböző üzemi és töltési időket érhet el, hiszen négy különböző Ah méret közül választhat. 2,5 / 4 / 5 és 6 Ah. A lemerült akkumulátor 60 és 130 perc között töltődik. (A töltési idő az akkumulátor kapacitásától függően 60 és 130 perc között van. A még gyorsabb töltési idők érdekében az FC100 Li akkumulátoros gyorstöltő is használható). A Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül. Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorára is vonatkozik. Az akkumulátor és töltő nem tartozéka a készüléknek.

Az AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilis a Bosch Home & Garden akkumulátorcsalád számos eszközével. Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes olyan eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home & Garden akkumulátor rendszerrel működnek.

 

Az AL-KO magassági sövényvágó HTA 1845 vásárlás és alternatívák

Az AL-KO HTA 1845 akkumulátoros sövénynyírót megvásárolhatja webáruházunkból vagy szakkereskedőinknél. Ez a könnyű belépő modell az AL-KO minőségi sövénynyírók között alkalmas az extra magas sövények karbantartására. Ha szeretne egy komplett készüléket akkumulátorral és töltővel ,akkor a 113964-es cikkszú  HTA 1845 18V Set-t ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 113925
EAN 4003718062496
Nettó súly kg 3.1 KG
Teleszkópos kar igen
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 24 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 247 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 87 CM
Fordulatszám lendületben/perc 2200
Szögbeállítás Igen
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatibilis akkuk 113893, 113894, 113895, 113896
Töltési idő 2.5Ah percben 60 MIN
Töltési idő 4.0Ah percben 95 MIN
Töltési idő 5.0Ah percben 105 MIN
Max.működési idő 2.5Ah percben 45 MIN
Max.működési idő 4.0Ah percben 72 MIN
Max.működési idő 5.0Ah percben 90 MIN

Cutting System

Vágóhossz mm-ben 450 MM

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (7.45MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (141.47KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.