AL-KO FAHASOGATÓ LSH 370/4

Termék szám: 113791 Szállításra kész
Várhatóan készleten : 2024.06.18
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 142 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Különösen biztonságos az EN 609-1:2017 szerinti védőborításnak köszönhetően
  • Erőteljes – nagy hasítóerővel
  • Kétkezes biztonsági működtetés
  • Helytakarékos és mobil
  • Kényelmes, kiegészítő falappal

Gyakran vásárolják együtt

142 900 Ft 129 900 Ft
Ez a termék
3 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

133 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Kicsi, kompakt és erős: Az AL-KO mobil, fekvő fahasogatók kiválóan használhatók tűzifa hasogatásához.


AL-KO LSH 370/4 fekvő fahasogató

Az AL-KO vízszintes fahasogatókkal a fát gond nélkül apríthatja. A profi, kétkezes biztonsági működtetés biztonságos munkát és a fa pontos aprítását teszi lehetővé. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fekvő fahasogató számára.


AL-KO LSH 370/4 fekvő fahasogató technikai adatai

Az AL-KO LSH 370/4 vízszintes fahasogató 37 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok aprítására. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 4,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a stabil minőségű anyagok használatának köszönhetően az AL-KO LSH 370/4 fekvő fahasogató súlya kb. 40 kg. Az acél részek kiváló minőségű porral vannak bevonva és így jól védettek a korrózió ellen. A fekvő fahasogató üzemeltetése 230 V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 1.500 wattos motorteljesítményt ér el. Különösen biztonságos a védőborítás miatt. A kompakt kivitelnek köszönhetően helytakarékosan lehet tárolni és a stabil kerekek révén könnyen lehet szállítani.
A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa. Ideálisan és ergonomikusan működtethető pl. egy munkapadon.


AL-KO LSH 370/4 fekvő fahasogató vásárlása és alternatívák

Az AL-KO LSH 370/4 fahasogatót megvásárolhatja közvetlenül webshopunkon vagy szakkereskedőnkön keresztül. Ideális társ a legfeljebb 37 cm hosszú tűzifa hasogatásához.
Ha 52 cm hosszúságú fát szeretne aprítani, akkor Önnek az AL-KO LSH 520/5 fekvő fahasogatót ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 113791
EAN 4003718060768
Nettó súly kg 48 KG
Max.hasítási hossz 370 MM
max.hasítónyomás tonnában 4 TO
GT_HOLZDURCHMESSER_SPALTER 50 - 250 MM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Vezetékhossz m-ben 1 M
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (10.36MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (98.22KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.