AL-KO FAHASOGATÓ LSH 520/5

Termék szám: 113792 Szállításra kész
Várhatóan készleten : 2024.06.18
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 174 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Különösen biztonságos az EN 609-1:2017 szerinti védőborításnak köszönhetően
  • Kényelmes munkamagasság
  • Különösen biztonságos a védőborításnak köszönhetően
  • Nagy hasítóerő
  • Kényelmes, kiegészítő falappal
  • Stabil optimalizált hasítóék

Gyakran vásárolják együtt

174 900 Ft 159 900 Ft
Ez a termék
3 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

163 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Kicsi, kompakt és erős: Az AL-KO mobil, vízszintes fahasogatók kiválóan használhatók tűzifa hasogatásához.


AL-KO LSH 520/5 fekvő fahasogató

Az AL-KO vízszintes fahasogatókkal a fát gond nélkül apríthatja. A profi, kétkezes biztonsági működtetés biztonságos munkát és a fa pontos aprítását teszi lehetővé. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fekvő fahasogató számára.


AL-KO LSH 520/5 fekvő fahasogató technikai adatai

Az AL-KO LSH 520/5 vízszintes fahasogató 52 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok aprítására. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 5,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a stabil minőségű anyagok használatának köszönhetően az AL-KO LSH 520/5 fekvő fahasogató súlya kb. 47 kg. Az acél részek kiváló minőségű porral vannak bevonva és így jól védettek a korrózió ellen. A fekvő fahasogató üzemeltetése 230 V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 2.200 wattos motorteljesítményt ér el. Különösen biztonságos a védőborítás miatt. A kompakt kivitelnek köszönhetően helytakarékosan lehet tárolni és a stabil kerekek révén könnyen lehet szállítani.
A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.


AL-KO LSH 520/5 fekvő fahasogató vásárlása és alternatívák

Az AL-KO LSH 520/5 fahasogatót megvásárolhatja közvetlenül webshopunkon vagy szakkereskedőnkön keresztül. Ideális társ a legfeljebb 52 cm hosszú tűzifa hasogatásához.
Ha nagyobb hasítónyomást szeretne, akkor Önnek az AL-KO LSV 550/6 álló fahasogatót ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 113792
EAN 4003718060775
Nettó súly kg 47 KG
Max.hasítási hossz 520 MM
max.hasítónyomás tonnában 5 TO
GT_HOLZDURCHMESSER_SPALTER 50 - 250 MM
Vezetékhossz m-ben 1 M
Márka AL-KO
Termékvonal Easy

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (10.36MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (98.22KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.