AL-KO FAHASOGATÓ LSH 520/5

Termék szám: 113792 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 174 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Különösen biztonságos az EN 609-1:2017 szerinti védőborításnak köszönhetően
  • Kényelmes munkamagasság
  • Különösen biztonságos a védőborításnak köszönhetően
  • Nagy hasítóerő
  • Kényelmes, kiegészítő falappal
  • Stabil optimalizált hasítóék

Kicsi, kompakt és erős: Az AL-KO mobil, vízszintes fahasogatók kiválóan használhatók tűzifa hasogatásához.


AL-KO LSH 520/5 fekvő fahasogató

Az AL-KO vízszintes fahasogatókkal a fát gond nélkül apríthatja. A profi, kétkezes biztonsági működtetés biztonságos munkát és a fa pontos aprítását teszi lehetővé. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fekvő fahasogató számára.


AL-KO LSH 520/5 fekvő fahasogató technikai adatai

Az AL-KO LSH 520/5 vízszintes fahasogató 52 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok aprítására. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 5,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a stabil minőségű anyagok használatának köszönhetően az AL-KO LSH 520/5 fekvő fahasogató súlya kb. 47 kg. Az acél részek kiváló minőségű porral vannak bevonva és így jól védettek a korrózió ellen. A fekvő fahasogató üzemeltetése 230 V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 2.200 wattos motorteljesítményt ér el. Különösen biztonságos a védőborítás miatt. A kompakt kivitelnek köszönhetően helytakarékosan lehet tárolni és a stabil kerekek révén könnyen lehet szállítani.
A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.


AL-KO LSH 520/5 fekvő fahasogató vásárlása és alternatívák

Az AL-KO LSH 520/5 fahasogatót megvásárolhatja közvetlenül webshopunkon vagy szakkereskedőnkön keresztül. Ideális társ a legfeljebb 52 cm hosszú tűzifa hasogatásához.
Ha nagyobb hasítónyomást szeretne, akkor Önnek az AL-KO LSV 550/6 álló fahasogatót ajánljuk.

Az Ön előnyei

Extra biztos

Extra biztos

Durch den zusätzlichen Schutzkäfig sind Sie besonders gut gegen Verletzungen geschützt.

Technikai adatok

Nettó súly kg 47 KG
Max.hasítási hossz 520 MM
max.hasítónyomás tonnában 5 TO
GT_HOLZDURCHMESSER_SPALTER 50 - 250 MM
Doboz méret hossza (cm) 108 CM
Vezetékhossz m-ben 1 M
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Használati utasítások Letöltés (3.6MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (98.22KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.