AL-KO FAHASOGATÓ LSV 550/6

Termék szám: 113788 Csak 2 db van raktáron
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 289 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erős, csavarodásmentes vázszerkezet
  • Nagy hasítóerő
  • Állítható hasítási hossz
  • Biztonságos, a kétkezes működtetésnek köszönhetően
  • Szállítógörgőkkel

Gyakran vásárolják együtt

289 900 Ft 265 900 Ft
Ez a termék
3 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

269 890 Ft *


Változtatható, pontos és erős: Az AL-KO álló fahasogatói kiválóan használhatók a nagy fadarabok hasogatásához.


Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató

Az AL-KO függőleges fahasogatóival nagyobb fadarabok is gond nélkül hasogathatók. A profi, kétkezes, beépített farögzítő karmokkal ellátott biztonsági vezérlésnek köszönhetően biztonságos a munkavégzés és precíz a fahasogatás. Ennek során a vékony, ill. ferdén vágott fa is pontosan rögzíthető. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fahasogató számára.


Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató műszaki leírása

Az LSV 550/6 típusú AL-KO függőleges fahasogató 55 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok hasogatására. A 3-féle asztalmagasság-beállításnak köszönhetően , ill. a legfeljebb 55 cm hosszú fadarabok is gond nélkül hasogathatók. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 6,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató súlya kb. 97 kg. A függőleges fahasogató üzemeltetése 230V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 3 000 wattos motorteljesítményt ér el. A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú állandó teljesítményt garantál maximális nyomás mellett. A stabil, széles abroncsoknak köszönhetően a fahasogató egyenetlen talajon is egyszerűen szállítható. A nagy alapfelület stabil állást biztosít.
A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.


Az LSV 550/6 típusú AL-KO álló fahasogató megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogatót közvetlenül webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél vásárolhatja meg. Ideális társ a legfeljebb 55 cm hosszú fadarabok hasogatásához.
Ha nagy, 8,0 t hasítóerővel szeretne fát hasogatni, akkor az LSV 560/8 típusú AL-KO álló fahasogatót ajánljuk Önnek.

Az Ön előnyei

Mozgékonyság

Mozgékonyság

Durch die große Auflagefläche und den stabilen Rädern ist Standfestigkeit und Mobilität garantiert.

Tiszta erő

Tiszta erő

Der kräftige, mehrfach verschweißte Spaltkeil ist Garant für ein perfektes Ergebnis und eine lange Lebensdauer. Selbst hartes Holz spaltet er mühelos.

Technikai adatok

Nettó súly kg 98.2 KG
Max.hasítási hossz 550 MM
max.hasítónyomás tonnában 6 TO
Doboz méret hossza (cm) 57 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Termékvonal Easy
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (9.79MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (90.9KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.