AL-KO FAHASOGATÓ LSV 550/6

Termék szám: 113788 Csak 7 db van raktáron
Várhatóan készleten : 2024.06.25
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 299 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erős, csavarodásmentes vázszerkezet
  • Nagy hasítóerő
  • Állítható hasítási hossz
  • Biztonságos, a kétkezes működtetésnek köszönhetően
  • Szállítógörgőkkel

Gyakran vásárolják együtt

299 900 Ft 279 900 Ft
Ez a termék
3 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

283 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Változtatható, pontos és erős: Az AL-KO álló fahasogatói kiválóan használhatók a nagy fadarabok hasogatásához.


Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató

Az AL-KO függőleges fahasogatóival nagyobb fadarabok is gond nélkül hasogathatók. A profi, kétkezes, beépített farögzítő karmokkal ellátott biztonsági vezérlésnek köszönhetően biztonságos a munkavégzés és precíz a fahasogatás. Ennek során a vékony, ill. ferdén vágott fa is pontosan rögzíthető. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fahasogató számára.


Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató műszaki leírása

Az LSV 550/6 típusú AL-KO függőleges fahasogató 55 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok hasogatására. A 3-féle asztalmagasság-beállításnak köszönhetően , ill. a legfeljebb 55 cm hosszú fadarabok is gond nélkül hasogathatók. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 6,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató súlya kb. 97 kg. A függőleges fahasogató üzemeltetése 230V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 3 000 wattos motorteljesítményt ér el. A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú állandó teljesítményt garantál maximális nyomás mellett. A stabil, széles abroncsoknak köszönhetően a fahasogató egyenetlen talajon is egyszerűen szállítható. A nagy alapfelület stabil állást biztosít.
A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.


Az LSV 550/6 típusú AL-KO álló fahasogató megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogatót közvetlenül webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél vásárolhatja meg. Ideális társ a legfeljebb 55 cm hosszú fadarabok hasogatásához.
Ha nagy, 8,0 t hasítóerővel szeretne fát hasogatni, akkor az LSV 560/8 típusú AL-KO álló fahasogatót ajánljuk Önnek.

...

Technikai adatok

Termék szám 113788
EAN 4003718060744
Nettó súly kg 98.2 KG
Max.hasítási hossz 550 MM
max.hasítónyomás tonnában 6 TO
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Márka AL-KO
Termékvonal Easy

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (9.79MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (90.9KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.