AL-KO FŰNYÍRÓ 521 VS-H PREMIUM

Termék szám: 119994 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
10% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 299 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Központi, kényelmes vágási magasság állítás
  • Kerékhajtás fokozatmentesen változtatható fordulatszám szabályozással
  • Elülső fogantyú a könnyű szállítás érdekében
  • Golyóscsapágyazott XXL kerekek a könnyű tolásért és a jó tapadásért
  • 4IN1 funkció : vágás, gyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás
  • Acéllemez ház MaxAirflow technológiával a legjobb vágási eredményért
  • Ergonomikusan kialakított hosszú fogantyú az easyDrive Cockpitnek köszönhetően
  • Nagy ,70 literes gyűjtődoboz szintjelzővel

Magas fokú innováció és modern dizájn. "Prémium" benzines fűnyíróink mindezt egyesítik, így ideális partnerré válnak a gyepápoláshoz.

 

 

A Premium 521 VS-H benzines fűnyíró

 

Elegáns és kényelmes – így mutatkozik be az AL-KO Premium 521 VS-H benzines fűnyírója. A Németországban kifejlesztett és Ausztriában gyártott fűnyíró a legmagasabb minőséget kínálja. Modern dizájnjának köszönhetően minden kertben figyelemfelkeltő. Az alkatrészek és anyagok növelik a benzines fűnyíró élettartamát. A "Premium" sorozat fűnyíróival a fűnyírás élvezetté válik.

 

A Premium 521 VS-H benzines fűnyíró műszaki adatai

 

Az 51 cm-es vágásszélességével a Premium 521 VS-H benzines fűnyíró gyors haladást biztosít még nagy kertekben is (1800 m²-ig). A vágási magasság központilag állítható 7 fokozatban 30 mm és 80 mm között. A 3,2 kW-os Honda GCVx 170 motornak és a kerékhajtásnak (2,5 és 4,5 km/h között változtatható sebességszabályozással) az XXL simán futó kerekekkel kombinálva a kert nyírása (még lejtőn is) könnyed. A 4IN1 funkció lehetővé teszi a pázsit vágását, gyűjtését, mulcsozását és oldalirányú kiürítését. Az optimális pilótafülke könnyen hozzáférhető, ügyesen álcázott kezelőszervekkel és a kényelmes puha markolattal élvezetessé teszi a fűnyírást. A levágott pázsit a MaxAirflow technológiás extra magas acéllemez házon keresztül a 70 l-es szintjelzővel ellátott fűgyűjtőbe jut hátra,  és így ritkábban kell üríteni. A "Premium" fűnyíró elején található integrált fogantyú ideális a fűnyíró szállításához, tárolásához (felálló funkció), vagy a kertben lévő lépcsők vagy akadályok fölé emeléséhez.

 

Premium 521 VS-H benzines fűnyírót – vásárlás és alternatívák

 

Egyszerűen vásárolja meg a Premium 521 VS-H benzines fűnyírót online boltunkban, vagy keressen egy közeli szakkereskedőt. A Premium 521 VS-H benzines fűnyíró hatékonyan támogatja pázsitjának karbantartását. Szeretne egy kényelmes elektromos indítással rendelkező benzines fűnyírót? Akkor a Premium 520 VSI-B benzines fűnyírót ajánljuk.

Technikai adatok

Motor típus Honda GCVx 170
Hengerűrtartalom ccm-ben 167
Teljesítmény kW-ban 3.2 KW
Fordulatszám óra/perc 2900
Nettó súly kg 36.2 KG
Kerékmeghajtás Fokozatmentes kerékmeghajtás
Elektromos indítás nem
Motorhengerek száma 1
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Bruttó súly kg 40.9 KG
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800 QM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Funkciók 4in1
Mulcsozás igen
Üzemanyag térfogat liter 0.91 L
Max Airflow Technology Ja
Oldalkidobás igen
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Állítható magasságú szár igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Összecsukható tolókar igen
Sebesség előremenetben maxkmh 4.5 KMH
Gép teljesítmény kW-ban 3.2
Golyóscsapágyas kerekek Nem
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Szivató nem
Doboz méret hossza (cm) 94.5 CM
Automata szivatóval felszerelt Igen
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Termékvonal Premium
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (15.7MB)
Letöltés (6.14MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (515.14KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.