Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

AL-KO FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 1300 W

Termék szám: 123034 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Teljesen automatikus vágás 1300 m² területig. Csöndes működés 60 dB-el(A)
  • Egyszerű kezelés az AL-KO inTouch alkalmazással WiFi-n keresztül.
  • A biztonsági érzékelő véd a sérüléstől és a lopástól
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Hatékony dupla késes vágómű. 45%-os kapaszkodó képesség a nagy tapadású kerekeknek köszönhetően
  • Nagy mozgékonyság és kis súly. 60 cm átjárókon is átfér
  • Határoló kábelt (150 m) és talajszöget (180 db.)tartalmaz

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 1300 W teljesen automatikusan gondoskodik gyepéről. Élvezze a szabadidejét, miközben az intelligens Smart Garden csatlakozással rendelkező robotfűnyíró hatékonyan nyírja a füvet.

Csatlakozás: Smart Garden valósággá válik. A vezérlés az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül WiFi otthoni hálózaton, vagy akár az Amazon Alexán alkalmazáson keresztül is lehetséges.

Bámulatosan egyszerű fűnyírás Smart Garden csatlakozással - Robolinho® 1300 W robotfűnyíró

A Robolinho® 1300 W-t németországi mérnökeink fejlesztették ki, és szakértőink Ausztriában gyártották – mi az AL-KO Gardentechnél így biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára csak a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia a Robolinho®-t megbízható társsá és segítőtárssá teszik kertje mindennapi gyepápolásában. A robotfűnyírót nagyon egyszerű telepíteni, a bázisállomás és a Smart Gardening csatlakozás is gyorsan készen áll. Kifinomult szoftverünk és intuitív kezelésünk megkönnyíti a pázsit gondozását, akkor és ott végezheti el, amikor és ahol szeretné.

A Robolinho® 1300 W robotfűnyíró műszaki adatai

Az intelligens kertgondozás és az intelligens kertészkedés a jelen része a Robolinho® 1300 W-nél: A robotfűnyíró már telepített hardverének köszönhetően az AL-KO inTOUCH alkalmazáson keresztül egyszerűen, problémamentesen csatlakoztatható Wifi rendszeréhez. Ez a robotfűnyíró csendes és károsanyag-kibocsátásmentes a 60 dB-es csendes villanymotornak köszönhetően, amely egy  5 Ah/25,2 V erős, és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorból nyeri energiáját. Ez azt jelenti, hogy az AL-KO robotfűnyíró munkaszüneti napokon vagy éjszaka is problémamentesen üzemeltethető. A speciálisan kifejlesztett mozgástechnológia és a 22 cm-es vágási szélesség hatékony gyepápolást biztosít 1300 m²-ig. Az olyan akadályok, mint a fák vagy az akár 45%-os lejtők sem okoznak problémát.
A vágási magasság 25 mm-től 55 mm-ig fokozatmentesen állítható, így a pázsit hosszát személyes preferenciáihoz igazíthatja. Az AL-KO által kifejlesztett DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágást biztosít, a levágott fű pedig a fűnyíróházban felaprításra kerül, és biológiai műtrágyaként visszakerül a gyepbe. Ezért a Robolinho® 1300 W-os robotfűnyíróval nem kell kidobnia a levágott füvet. A robotfűnyíró megbízható biztonsági technológiája maximális biztonságot nyújt az emberek és az állatok számára.
 

Vásárolja meg a Robolinho® 1300 W-ot és alternatívákat

Egyszerűen vásárolja meg a Robolinho® 1300 W robotfűnyírót online boltunkban, vagy keressen egy közeli kereskedőt. Szakkereskedőnk telepítéssel együtt, komplett ajánlatot ad Önnek. Kisebb, 500 m2 körüli területe van?  Akkor az AL-KO Robolinho® 550 W-ot ajánljuk.


Előnyeink az Ön számára

Intelligens kertkapcsolat: Smart Garden valósággá válik. A vezérlés az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül WiFi otthoni hálózaton, vagy akár az Amazon Alexán alkalmazáson keresztül is lehetséges.
Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorát is tartalmazza.

AL-KO robotfűnyíró telepítési szolgáltatás: Robolinho® robotfűnyíróink tulajdonosai számára teljes körű, gondtalan csomagot kínálunk: Egy szakember telepíti a robotfűnyírót az Ön kertjébe ésszerű, mindent magában foglaló áron. Így Önnek, mint vásárlónak nincs erőfeszítése, és a robotfűnyíró megvásárlása után azonnal élvezheti újonnan szerzett szabadidejét. 

AL-KO Smart Garden: Az AL-KO inTOUCH (Google Play Store / Apple App Store) segítségével WLAN-on keresztül a robotfűnyíró okostelefonról vezérelhető. 

 

 

Technikai adatok

Nettó súly kg 8.9 KG
Akku kapacítás ( belső ) Ah 5
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
Méretek.H(cm) doboz nélkül 63 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 43 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 27 CM
GT_ECO_MODE No
Alkalmas fűfelület m²-ben 1300 QM
Max.emelkedőképesség %-ban 45 %
Vágómélység min/max (mm) 25 - 55 MM
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
Akku (belső) min. működ. Idő 100 MIN
Belső akku min. töltési ideje 100 MIN
Esőérzékelő Nincs
Belépési pontok száma 3
Sebesség előremenetben maxkmh 0.97 KMH
Akku ( belső ) feszültség V 25.2 V
Doboz méret hossza (cm) 80 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 60
Vágásszélesség cm-ben 22 CM
Termékvonal Premium
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (17.02MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (224.76KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.