AL-KO HÁZI VÍZEÁLLÁTÓ HW 4500 FCS

Termék szám: 112850 Csak 8 db van raktáron
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 144 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Kiváló minőségű, masszív háztartási vízberendezés csúcsfelszereltséggel
  • Könnyen tisztítható XXL előszűrő a hosszú élettartam érdekében
  • Hatékony szárazon futás elleni védelem az áramlásszabályozó rendszer révén
  • Könnyen telepíthető és kezelhető, mivel visszacsapó szelepet is tartalmaz
  • Komplett felszerelés beépített nyomásmérővel, nyomáskapcsolóval és csatlakozókábellel

A házi vízellátó alkalmas a kert és az ingatlan területének öntözésére, a ház vízellátására és a vízellátás nyomásának növelésére. 

 

A HW 4500 FCS Comfort házi vízellátó: erőteljes teljesítmény csúcstechnikával

 

Mint bárhol másutt, nálunk is sok ivóvíz kerül felhasználásra ipari vízként. Az esővíz/kútvíz megbízható ipari vízként történő felhasználása az AL-KO házi vízműveknek köszönhetően minden eddiginél könnyebb és megbízhatóbb. Házi vízellátóinkkal megbízhatóan öntözheti kertjét az intelligens elektronika, a tartós szivattyúmechanika és a 17 literes közbenső tárolóval ellátott nyomástartó víztartály révén, vagy akár WC öblítéshez, mosási folyamatokhoz, zuhanyként és  is használhat vizet ilyen módon. A HW 4500 FCS Comfort masszív házi vízellátó csúcsfelszereltséggel. Alacsony tömeg, mindössze 18 kg jellemzi. Számos része nagyon robusztus műanyagból készül, de a fontos vízvezető elemek sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készülnek.

 

A HW 4500 FCS Comfort házi vízellátó műszaki adatai

 

 

A házi vízellátó különösen csendesen, zökkenőmentesen működik, nagy teljesítményű 1300 wattos motorral van felszerelve. A szivattyú hidraulikájának nagy hatékonysága révén alacsony kapcsolási frekvenciával hatékonyan működik. Az egyfokozatú víztovábbító technika mellett az integrált XXL szűrő és a rozsdamentes acél berendezések szintén olyan fontos jellemzők, amelyek hozzájárulnak a vízellátó kitűnő képességeihez.

A házi vízellátó egyfokozatú víztovábbítási technológiája garantálja a magas - akár 5,0 bar - nyomást. Ezzel a nagynyomású kimenettel maximum 4500 liter/óra áramlási sebesség érhető el. Az AL-KO házi vízellátója különösen csendesen és zökkenőmentesen működik, mindig állandó üzemi nyomással. Az integrált XXL előszűrőnek köszönhetően a szivattyú belseje jól védett a szennyeződésektől. A bojlertartályon kívül a nyomáskapcsoló és a manométer is a szivattyúházon belül található. A készülék így optimálisan védett az ütések ellen.

A beépített szárazvédelem biztosítja, hogy semmi ne sérüljön meg, ha nincs szivattyúzott közeg. Az áramlásszabályozó rendszer intelligens vezérlésének köszönhetően a szivattyú a nap 24 órájában/a hét minden napján ellenőrzésre kerül, és száraz üzem esetén kikapcsol.

Megjegyzés: A házi vízellátó ivóvíz szivattyúzására nem alkalmas, csak ipari vízhez.

AL-KO HW 4500 FCS Comfort házi vízellátó vásárlása és alternatívák

 

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO HW 4500 FCS Comfort vízművet  webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. A felsőkategóriás felszereltségű AL-KO házi vízellátók lehetővé teszik az automatizált iparivíz-ellátást.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további házi vízművet talál más felszereltséggel és jellemzőkkel, mint például az AL-KO HW 4000 FCS Comfort vagy az AL-KO HW 5000 FMS Premium házi vízellátó.

 

Az Ön előnyei

Tiszta ügy

Tiszta ügy

A különösen nagy méretű, beépített XXL szűrő (Comfort és Premium típusoknál) optimálisan védi a szivattyút és a visszacsapószelepet a szennyeződésektől, így folyamatos üzemet garantál. Tisztításhoz és cseréhez a szűrő könnyen kivehető, a szívószerelvények leszerelése nélkül.

Egyszerűen intelligens vezérlés

Egyszerűen intelligens vezérlés

Az intelligens, elektronikus vezérlés és a Flow-Control-System rendszer folyamatosan felügyeli a házi vízmű működését, így ideális védelmet biztosít szárazon futás ellen. Ha a víz kimaradna, a szivattyú azonnal lekapcsol, így nem forrósodik fel.

Technikai adatok

Max. szállítási mennyiség l/h 4500 LPH
max.emelési magasság méterben 50 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 3.8 BAR
Motorteljesítmény wattban 1300 W
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Szárazonfutás elleni védelem igen
Nettó súly kg 18 KG
Bekapcsolási nyomás bar 2 BAR
Kikapcsolási nyomás bar 3.8 BAR
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 28.4 CM
Bruttó súly kg 20.9 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 47.8 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 64.7 CM
Nyomástartály térfogata (l) 17 L
Szűrő van
Doboz méret hossza (cm) 54 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Vezetékhossz m-ben 1 M
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés (5.41MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.