AL-KO HÁZI VÍZELLÁTÓ HW 3000 INOX CLASSIC

Termék szám: 112846 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 59 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Masszív normál nemesacél szivattyúházzal
  • Teljes felszerelés manométerrel, nyomáskapcsolóval és csatlakozókábellel
  • Hosszú élettartamú a karbantartásmentes, túlmelegedés ellen védett masszív motorral

Az AL-KO HW 3000 Inox Classic házi  vízmű rendszer segít az esővíz vagy kútvíz hatékony és sokoldalú felhasználásában a házban és a kertben.

 

HW 3000 INOX Classic házi vízmű

Ebben az országban még mindig sok ivóvizet használnak ipari vízként. Az esővíz/kútvíz megbízható felhasználása az AL-KO házi vízműnek köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb. Házi vízműveinkkel megbízhatóan elláthatja kertje öntözését, vagy akár WC-öblítéshez, mosogatáshoz, zuhany- és mosóvízként is használhatja a vizet az intelligens elektronika, a hosszú élettartamú szivattyúszerkezet és a 17 literes nyomású víztartálynak köszönhetően. Az AL-KO házi vízmű HW 3000 Inox Classic a megfizethető belépő modellünk, rozsdamentes acél szivattyúfejjel és automatikus vízellátást kínál.

 

HW 3000 INOX Classic házi vízmű technika adatai

Az akár 35 méteres szállítási magasságnak és a maximum 8 méteres önfelszívó magasságnak köszönhetően 3,5 bar nyomáson változtathatóan használható a házi vízmű. Legyen szó föld feletti tározóból, esőhordóból vagy mélyen fekvő kútból – az azonnal működő szivattyú akár 3100 liter/óra áramlási sebességgel minden helyzetben meggyőző. Az állandó nyomásnak köszönhetően az AL-KO házi vízmű 1 fokozatú 650 wattos motorjával megbízhatóan és rugalmasan használható.
A házi vízmű nagy hatásfokú, hatékonyan és energiatakarékosan működik. A házba vagy alagsorba tartósan beépített AL-KO HW 3000 Inox Classic háztartási vízmű nemcsak állandó nyomást biztosít, hanem vízelvételkor automatikusan bekapcsol. 76 decibeles maximális hangkibocsátásával nagyon halk is.
Az AL-KO házi vízmű hatékony szívórendszere biztosítja a szükséges víz gyors szállítását a víztömlőn keresztül akár nagy távolságokon is. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 hüvelykes szabványméretnek, így a meglévő öntözőrendszerek is gond nélkül kombinálhatók az AL-KO házi vízművel.
Megjegyzés: A házi vízmű ivóvíz vételére nem alkalmas, csak használati víz.

 

AL-KO HW 3000 Inox Classic házi vízmű vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO HW 3000 Inox Classic házi vizművet online boltunkban, vagy keressen egy közeli kereskedőt. Az AL-KO háztartási vízmű tökéletes modell az automatizált tágulási tartállyal rendelkező technológiai vízellátás világába való belépéshez.
Nálunk más egyéb jellemzőkkel rendelkező házi vízműveket is talál, mint például az AL-KO HW 3000 Classic házi vízmű.

...

Technikai adatok

Termék szám 112846
EAN 4003718042931
Max. szállítási mennyiség l/h 3100 LPH
max.emelési magasság méterben 35 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 2.8 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 10.8 KG
Szárazonfutás elleni védelem nem
Bekapcsolási nyomás bar 1 BAR
Kikapcsolási nyomás bar 2.8 BAR
Nyomástartály térfogata (l) 17 L
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 27 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 50.5 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 43.5 CM
Bruttó súly kg 13.3 KG
Szűrő nincs
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
Vezetékhossz m-ben 1 M
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Engine

Motorteljesítmény wattban 650 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.99MB)
Letöltés (3.25MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.51MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.