AL-KO HÁZI VÍZELLÁTÓ HW 600 ECO

Termék szám: 113596 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Megbízható házi vízmű üvegszál erősítésű szivattyúházzal.
  • Ár-/teljesítményarányos szivattyú automatikus kapcsolóval a ház vízellátásához.
  • Minden vízzel érintkező alkatrésze oxidáció-és korrózióálló anyagból készült
  • Üzemkész - manométerel ,nyomás kapcsolóval és hálózati kábellel felszerelt
  • Gondozásmentes, tartós motor termikus túlterhelés védelemmel.

Megbízható, stabil háztartási vízellátás üvegszállal megerősített szivattyúházzal. Motor teljesítménye: 580 watt, maximális szállítási magasság/nyomás: 35 m / 2,8 bar, maximális áramlási sebesség: 3000 liter / óra, termékméretek: Szé 42,5 x Ma 53,5 x M 27,5 cm Könnyen felszerelhető - önfelszívó. A manométerrel, a nyomáskapcsolóval és a csatlakozókábellel ellátott komplett berendezésnek köszönhetően azonnal működésre kész. A karbantartást nem igénylő motor, a hőterhelés elleni védelem garantálja a hosszú élettartamot. Alkalmazási területek: A magánháztartási vízhálózatában a nyomás növelése. Az eső vagy a kútvíz hatékony és sokoldalú felhasználása mind a házban és a kertben.

...

Technikai adatok

Termék szám 113596
EAN 4003718058093
max.emelési magasság méterben 35 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 11 KG
Szárazonfutás elleni védelem nem
Bekapcsolási nyomás bar 1 BAR
Kikapcsolási nyomás bar 2.8 BAR
Nyomástartály térfogata (l) 19 L
Bruttó súly kg 13.4 KG
Szűrő nincs
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Vezetékhossz m-ben 1 M
Márka AL-KO

Engine

Motorteljesítmény wattban 580 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.33MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.