AL-KO HÁZIVÍZELLÁTÓ AUTOMATA HWA6000-5 PREMIUM

Termék szám: 113141 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Az 5 fokozatú hidraulika nagy teljesítményre képes nagyon halk üzemelés mellett
  • Megbízható, csendes működés
  • Alacsony karbantartási igényű szivattyú állandó víznyomás biztosítása mellett, szárazon futás elleni védelemmel
  • Könnyű üzembe helyezés az integrált XXL szűrőnek és a visszacsapó szelepnek köszönhetően
  • Víztartó alkatrészek sárgarézből és rozsdamentes acélból

A HWA 6000/5 Premium házi vízellátó vautomata elsőosztályú, elektronikusan vezérelt megoldás a gyepek és virágágyások öntözéséhez, illetve gyepszórók vagy kerti zuhanyok működtetéséhez állandó nyomáson.
 

Házi vízellátó automata – kompakt és erőteljes készülékek

Ha rendszeresen öntözi kertjét eső- vagy kútvízzel és nem szeretné mindig be- és kikapcsolni a vízszivattyút, akkor vegyen egy háztartási vízautomatát. Ha Ön egy különösen erős prémium modellre vágyik, akkor a HWA 6000/5 Premium lesz a megfelelő választás. Az AL-KO házi vízellátó automata állandó nyomáson automatikus vízellátást kínál. A házi vízellátó automata egy különösen nagy teljesítményű elektronikus vezérlőegységgel rendelkező vízszivattyú, amely az automatikus be- és kikapcsolást vezérli.

Az AL-KO házi vízellátó automata összekapcsolja a ciszternát/esővíztartályt és a fogyasztókat, például a kerti öntözőrendszert. Például, ha megnyitja a kerti zuhanyt, leesik a nyomás a vezetékben. Az intelligens elektronikus vezérlés Automatic Control (automatikus vezérlés) funkciója reagál és bekapcsolja a szivattyút. Számos automatikus háztartási vízszivattyú intenzív használatban van, különösen nyáron: az AL-KO készülékeinek hosszú élettartama a kifinomult vezérléssel együtt biztosítja a kert állandó öntözését.

 

Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata műszaki adatai

Az intelligens, elektronikus vezérlőrendszer, az Automatic Control (automatikus vezérlés) folyamatosan figyeli a háztartási vízautomata működését, és így biztosítja az energiatakarékos üzemet állandó nyomáson, valamint optimális védelmet nyújt a szárazon futás ellen. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így a szivattyú nem melegedhet túl. Az 5 fokozatú, 30% feletti hatékonyságú, nagynyomású szállító technológiának köszönhetően a HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata nemcsak rendkívül hatékony, de kellemesen csendes is, maximum 71 dB(A) hangkibocsátással. A be- és kimenet csavaros csatlakozásai sárgarézből, a szivattyú hidraulikájának vízszállító részei rozsdamentes anyagból készülnek. Amit sokan értékelnek az automatikus háztartási vízszivattyúk működésében: a készülékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek.

Az akár 60 m szállítási magasságnak és a 8 m maximális szívómélységnek köszönhetően a háztartási vízautomata sokféleképpen használható: akár a föld feletti tárolóból, akár az esőhordóról, akár egy mély kútról - az azonnal használatra kész, legfeljebb 6000 l/óra áramlási sebességű szivattyú minden helyzetben kiválóan működik. Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata hatékony és nagyméretű, könnyen tisztítható XXL méretű szűrővel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható, így durva szennyeződés esetén a víz minőségétől függetlenül nem keletkezik károsodás. A mellékelt szűrőkulcs segítségével könnyen le lehet szerelni a szűrőt. Ezzel karbantartási időt lehet megtakarítani és meg lehet őrizni a szivattyú jó és zökkenőmentes üzemképességét.
 

Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata hatékony szívórendszere biztosítja, hogy a szükséges víz gyorsan, a nagy távolságokon keresztül is szállítható legyen a víztömlőn keresztül. Ily módon a szivattyú rövid időn belül használatra kész. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyagokat gond nélkül kombinálni lehet az AL-KO házi vízellátó automata rendszerrel is.

Megjegyzés: A háztartási vízautomata rendszer nem alkalmas ivóvízhez, csak ipari vízhez.
 

AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata vásárlása

Vásárolja meg az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automatát egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata a tökéletes felsőkategóriás modell az automatizált iparivíz-ellátás világában.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további háztartási vízberendezést talál alacsony áron, mint például az AL-KO HWA 4000 Comfort belépő szintű modell vagy az ALKO HWA 4500 Comfort középkategóriás modell.

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113141
EAN 4003718048599
Max. szállítási mennyiség l/h 6000 LPH
max.emelési magasság méterben 60 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 6 BAR
Szivattyú meghajtó 5 fokozatú
Nettó súly kg 14.8 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 17 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 51.5 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 25.1 CM
Szűrő van
Doboz méret hossza (cm) 52.5 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 73
Vezetékhossz m-ben 1 M
Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Motorteljesítmény wattban 1400 W

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.