AL-KO KERTI SZIV.JET 3000 INOX (DOBOZSÉRÜLT)

Termék szám: 112838B Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.19
29% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 44 900 Ft
NoStockAndUnderStockNotAllowed
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Olcsó vízszivattyúk kutakból, ciszternákból vagy esőhordókból történő szivattyúzáshoz
  • Rozsdamentes acél szivattyúfej
  • Praktikus fogantyúval a mobil használathoz
  • Alacsony karbantartású, túlterhelés ellen védett 650 wattos motor
  • Gyors, erőteljes és energiatakarékos vízszivattyúzás a sugárszivattyú rendszernek köszönhetően

Legyen szó kutakról, ciszternákról vagy esőhordókról - a Jet 3000 Inox Classic vízszivattyú a beépített sugárszivattyú rendszernek köszönhetően nagyon rövid idő alatt könnyedén beszívja a vizet.


Kerti szivattyú magas hatásfokkal


A szürke, piros és ezüst színű, klasszikus megjelenésű AL-KO Jet 3000 Inox Classic kerti szivattyú sokféle alkalmazáshoz kiváló. Különösen alkalmas az udvar és a kert erőteljes, kútból, ciszternából vagy esőhordóból történő öntözésére. A maximális önfelszívó magasság lenyűgöző, 8 méter, a maximális vízszint 35 méter. A 6,3 kg-os kis súly mellett az egyszerű üzembe helyezés is biztosítja a könnyű kezelhetőséget. A szivattyúnak van egy szívó-nyomó vezeték csatlakozója, melynek mérete 1 coll.


Az AL-KO Jet 3000 Inox Classic kerti szivattyú műszaki adatai


Az AL-KO Jet 3000 Inox Classic vízszivattyú jó ár-teljesítmény arányt kínál a mobil öntözéshez. 650 W névleges teljesítménnyel és 3100 l/óra maximális szállítási sebességgel kiválóan alkalmas házon belül és kertben történő használatra.

Az üvegszállal megerősített, robusztus műanyag ház és a rozsdamentes acélból készült szivattyúfej az AL-KO Jet 3000 Classic vízszivattyút különösen tartós kerti eszközzé teszi. Nem csak elpusztíthatatlan és nem igényel karbantartást, hanem túlterhelés ellen védett motorral is fel van szerelve - kevesebb aggodalom a felhasználónak.

A vízpumpa ideális a kerti tömlőhöz vagy az öntözőberendezéshez való csatlakoztatáshoz, attól függően, hogy mire van szükség. A fogantyú mobil használatra is alkalmassá teszi az AL-KO szivattyút, amely különösen csendesen működik 1 fokozatú szivattyúhajtással.

Megjegyzés: A kerti szivattyú nem alkalmas ivóvízhez való használatra, csak ipari vízhez és 35 °C alatti klórtartalmú vízre (úszómedence vize). Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben sem.


AL-KO Jet 3000 Inox Classic kerti szivattyú vásárlása és alternatívák


Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO Jet 3000 Inox Classic vízszivattyút a webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt a közelben. Az AL-KO Jet 3000 Inox Classic kerti szivattyú hatékony támogatást nyújt a kutakból, ciszternákból vagy esőhordókból történő mobil öntözéséhez.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további kerti és vízszivattyút talál, amelyek pontosan illeszkednek az Ön kerti igényeihez.
 

...

Technikai adatok

Termék szám 112838B
EAN 4003718042856
Max. szállítási mennyiség l/h 3100 LPH
max.emelési magasság méterben 35 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 3.5 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Szárazonfutás elleni védelem nem
Nettó súly kg 6.3 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 35.5 CM
Bruttó súly kg 7.3 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 21.5 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 19.5 CM
Szűrő nincs
Teljesítmény watt-ban 650 W
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.94MB)
Letöltés (4.43MB)
Cikkszám 113720 Szállítható
9 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.