AL-KO KERTI SZIVATTYÚ JET 6000-5 PREMIUM

Termék szám: 112844 Csak 5 db van raktáron
4% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 119 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Prémium, nagynyomású és vízmennyiséget kezelő vízszivattyú
  • Szárazon futási védelemmel a hatékony áramlásszabályozó rendszernek köszönhetően
  • Szabadalmaztatott, könnyen tisztítható, integrált XXL előszűrő - optimálisan véd a szivattyú belsejének szennyeződése ellen
  • Alacsony karbantartási igényű, túlterhelés ellen védett 1400 wattos motor 5 fokozatú szivattyúhajtással
  • Gyorsan használható a beépített centrifugál szivattyúnak köszönhetően

Gyakran vásárolják együtt

119 900 Ft 114 900 Ft
Ez a termék
19 990 Ft
Csak 10 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

134 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Az AL-KO Premium Jet 6000/5 Comfort nagynyomású és nagy vízmennyiséget kezelő kerti szivattyú számos kényelmi funkciót kínál és különösen erőteljes, tartós és energiatakarékos öntözési technológiát tesz lehetővé nagyobb és viszonylag nagy kertek számára.
 

Az AL-KO Premium kerti szivattyúja

A virágok, a gyep és a kert öntözővizét egy kútból, tóból vagy tartályból szeretné a növényekhez vinni? Szeretne nyugodtan hűsölni a kerti zuhany alatt? Szeretne nagy nyomáson nagy távolságokra tiszta vizet pumpálni? Akkor jó döntés, ha a kerti szivattyúinkat választja. Ideális segítséget nyújtanak a kert öntözéséhez. Néhány egyszerű lépésben telepíthetők, csendesen és hatékonyan végzik munkájukat.
Az AL-KO Jet 6500/5 Premium vízszivattyú ez különösen igaz. Nagy teljesítményű, 1300 wattos motorjával több mint elegendő teljesítmény áll rendelkezésre a kutakból, tartályokból vagy esőhordókból származó víz szivattyúzásához. Az AL-KO Jet 6000/5 Premium kerti szivattyú olyan átgondolt funkciókkal rendelkezik, mint például az egyszerű üzembe helyezés, könnyen tisztítható és könnyen hozzáférhető szűrők, nagyon jó szivattyúzási teljesítmény, nagyon csendes működés. Ezen túlmenően a vízpumpa erős, ötfokozatú, nagy hatékonyságú szivattyúhajtásával nagyon nagy, 1400 wattos teljesítményt kínál nagy mennyiségű víz szivattyúzására kutakból, tartályokból, esővízhordókból, tavakból vagy medencékből. A részletekben szembetűnő a vízszivattyú minősége is, amely hosszabb használat során már különbséget jelent: A csatlakozódarabokba sárgaréz elemek vannak beépítve, a vizet szállító fém alkatrészek pedig rozsdamentes acélból készülnek.


 

Az AL-KO Jet 6000/5 Premium kerti szivattyú műszaki adatai

A vízszivattyú különféleképpen használható az 60 m-ig terjedő emelőma-gasságnak és a maximum 8 m-es szívómélységének köszönhetően. Akár a föld feletti víztározóból, akár az esőhordóból, akár a mélyen fekvő kútból szeretnénk szivattyúzni - a gyorsan telepíthető kerti szivattyú akár 6000 l/óra áramlási sebességgel is meggyőző teljesítményt nyújt minden helyzetben. Hatékony, könnyen tisztítható, nagyméretű szűrővel rendelkezik, amely megakadályozza a durva szennyeződés okozta károsodást. Az XXL méretű szűrő leszereléséhez egy praktikus kulcs áll rendelkezésre.

Az AL-KO JET 6000/5 Premium kerti szivattyú hatékony szívórendszere biztosítja a szivattyú gyors használatba vételét. Az áramlásszabályozó rendszerrel ellátott elektronikus vezérlés éjjel-nappal figyeli a működést és optimális védelmet nyújt a szivattyú szárazon futása ellen. Az AL-KO Jet 6000/5 vízszivattyú háza üvegszállal megerősített műanyagból készült, és nagy stabilitást és tartósságot biztosít. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyag is problémamentesen kombinálható a szivattyúval.

Megjegyzés: A kerti szivattyú nem alkalmas ivóvízhez történő használathoz, csak ipari vízhez és 35 °C alatti klórtartalmú vízre (úszómedence vize). Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.

 

AL-KO Jet 6000/5 Premium kerti vízszivattyú vásárlása és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO Jet 6000/5 vízszivattyút a webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO Jet 6000/5 kerti vízszivattyú hatékony támogatást nyújt a kutakból, ciszternákból vagy esővízhordókból, illetve tavakból és medencékből történő mobil öntözéshez és vízelvezetéshez.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további kerti és vízszivattyút talál, amelyek pontosan illeszkednek az Ön kerti igényeihez.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112844
EAN 4003718042917
Max. szállítási mennyiség l/h 6000 LPH
max.emelési magasság méterben 60 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 6 BAR
Szivattyú meghajtó 5 fokozatú
Szárazonfutás elleni védelem igen
Nettó súly kg 14.4 KG
Bruttó súly kg 16.4 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20.8 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 51.4 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 35 CM
Szűrő van
Teljesítmény watt-ban 1400 W
Zajszint garantált LwA[db(A)] 73
Vezetékhossz m-ben 1 M
Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.16MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.51MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.