AL-KO KOMPOSZTAPRÍTÓ LH 2810 EASY CRUSH

Termék szám: 113873 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy teljesítményű hengerkéses komposztaprító
  • Stabil ház XL kerekekkel a biztonságosabb szállításért
  • Átlátszó fűgyűjtő kémlelőnyílással
  • Nagy anyagáteresztés a hengerkéses vágóműnek köszönhetően az egyenletes behúzáshoz
  • 40 mm ág átmérőig
  • Optimális kezelési védelem a fűgyűjtő biztonsági reteszének köszönhetően
  • A préselő technológiának köszönhetően a keményebb és öregebb fához alkalmas, de jó kisebb gallyakhoz és növényekhez is
  • Széles tölcsér görgős behúzóval

Hatékony hengerkéses komposztaprító - durvább" anyagokhoz

 

AL-KO Easy Crush LH 2810 komposztaprító -  hatékony és extra biztonságos

 

A csendes hengerkéses aprító technológiájával ideális segítőtársa lehet a kertjében. Erőteljes és hatékony.

 

AL-KO Easy Crush LH 2810 komposztaprító technikai adatai

 

Az LH 2810 nagy anyagáteresztő képességet biztosít az egyenletes behúzással rendelkező görgős vágórendszernek köszönhetően. A maximális ágvastagság 42 mm. A kényelmes munkavégzést előre-hátra futó önzáró mechanizmusa garantálja. Optimális kezelővédelem a gyűjtődoboz töröld biztonsági zárjának köszönhetően. Nagyobb szabad tér a vágott anyag számára a nagy hátsóvágású vágószerszámmal felszerelt dobnak köszönhetően. A 48 literes gyűjtődoboz biztonsági zárral van felszerelve az Ön biztonsága érdekében.

 

AL-KO Easy Crush LH 2810 komposztaprító vásárlás és alternatívák

 

Az Easy Crush LH 2810 komposztaprítót kényelmesen otthonából vásárolhatja meg webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedésünkben. Ha késes aprítógépet szeretne, az Easy Crush MH 2810-et ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 113873
EAN 4003718061925
Nettó súly kg 29 KG
Bruttó súly kg 31 KG
Max.ág átmérő cm-ben 4 CM
Márka AL-KO
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Fűgyűjtő anyaga Műanyag

Engine

Motorteljesítmény wattban 2800 W

Traction System

Golyóscsapágyas kerekek nem

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.38MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (109.09KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.