AL-KO KOMPOSZTSILÓ K 390

Termék szám: 112093 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
6% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 34 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Termokomposztáló újrahasznosított anyagból
  • Optimális légáralmás a teljes felületen elhelyezett szellőzőnyílásokon keresztül a gyors komposztálás érdekében
  • Kevés helyszükséglet a szállításhoz, mivel teljesen szétszedhető - könnyen összeszerelhető
  • Két nagy betöltőnyílás és egy alsó vételezőnyílás

Az Ön "fekete aranya": a humusz - a gyorsított komposztálási folyamat eredménye, hogy rövid idő alatt értékes humuszt kap műtragyaként a kertje számára, összhangban a természet körforgásával. 

 

AL-KO K390 komposztsíló technikai adatai

A komposztsíló újrahasznosított anyagból készült, 390 L űrtartalommal. A 13,2 kg súlyú komosztáló mérete: 660 x 660 x 1100 mm. Két töltőnyílással és egy eltávolítható fedéllel rendelkezik. 

...

Technikai adatok

Termék szám 112093
EAN 4003718028706
Nettó súly kg 13.2 KG
Márka AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.38MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.