AL-KO LÁNCFŰRÉSZ EKS 2000-35

Termék szám: 112807 Szállításra kész
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 43 900 Ft
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Kis tömeg a kis erőfeszítésért
  • Túlterhelés elleni védelem túlmelegedés esetén
  • Erős és nagy teljesítményű
  • Egyszerű karbantartás
  • Az olajtartályon található kémlelőnyílás segítségével az olajszint gyorsan ellenőrizhető
Keresztirányban beépített nagy teljesítményű elektromos motorok. Tökéletes ergonómia a fáradságmentes munkához. Magas nyomaték és vágásteljesítmény. Rendszerfék és gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel. Automatikus lánckenés.
...

Technikai adatok

Termék szám 112807
EAN 4003718042436
Nettó súly kg 4.8 KG
Bruttó súly kg 6.82 KG
Láncfeszítés szerszámmal
Fogak típusa lekerekített
Zajszint garantált LwA[db(A)] 110
Fűrészlánc 3/8"
Osztott 3/8"
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Cutting System

Max.láncsebesség 14.9
Lánchossz cm-ben 35 CM

Engine

Motorteljesítmény wattban 2000 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (6.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (112.19KB)
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.