AL-KO MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ PW 1850 18V

Termék szám: 113929 Csak 3 db van raktáron
11% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 44 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Vásároljon 2 kézi gépet, egy töltőt és egy minimum 4Ah-ás akkut, és 80% kedvezménnyel* kapja az alacsonyabb árú gépet.
  • VAGY Vegyen bármilyen kézi gépet, és 40% kedvezménnyel* kap egyB50Li akkut és egy C50Li töltőt.
  • *A kedvezmény számlázáskor kerül levonásra !
  • 18 V-os litiumion akku
  • áram és vízcsatlakozás nélkül eltünteti a szennyeződéseket
  • Rugalmasan használható növények tisztítására, habosítására vagy öntözésére
  • A vízfelszívásnak köszönhetően bármilyen vízforrással használható: vizesvödör, tenger, esővíz gyűjtő, csap
  • Eco mód a hosszabb munkavégzés érdekében
  • Az 5 az 1-ben vízfúvókáknak köszönhetően növényöntözéshez is használható

Gyakran vásárolják együtt

44 900 Ft 39 900 Ft
Ez a termék
26 900 Ft 24 900 Ft
Szállítható
37 900 Ft 33 900 Ft
Szállítható
22 900 Ft 19 900 Ft
Szállítható
52 900 Ft 47 900 Ft
Szállítható
16 900 Ft 14 900 Ft
Szállítható
42 900 Ft 38 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

220 300 Ft *

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS Magasnyomású mosó PW 1850 

Az akkumulátoros magasnyomású mosó rugalmasan használható tisztításra, habosításra, valamint növények öntözésére is. A vízfelszívásnak köszönhetően bármilyen vízforráshoz használható, például esővízgyűjtővel, tóval, vagy egyszerűen csatlakoztathatja a magasnyomású mosót a háztartási vízellátáshoz egy csapon keresztül.

 

Az AL-KO PW 1850 magasnyomású mosó technikai adatai

A 18 V-os lítium-ion akkumulátor 22 bar maximális nyomást biztosít Önnek. Az óránkénti vízhozam kb. 180 liter. Nagyon alacsony, 1,6 kg-os tömegével (akkumulátorral) és a hosszabb munkavégzést biztosító ECO üzemmódjával nagyon rugalmasan használható. Az Ön biztonsága érdekében: akkumulátorvédelem a szilikon burkolatokon keresztül. A 6 m hosszú szívótömlő lehetővé teszi, hogy távoli vízforrásokból is vizet szívjon a tisztításhoz. 5 sugárszélesség érhető el az 5 az 1-ben vízfúvókáknak köszönhetően, beleértve a növényi öntöző fokozatot. A készülék része egy felszerelhető szappantartály.

Az AL-KO 18 V BOSCH HOME & GARDEN KOMPATIBILIS Li-Ion akkumulátorral különböző üzemi és töltési időket érhet el, hiszen négy különböző Ah méret közül választhat. 2,5 / 4 / 5 és 6 Ah. A lemerült akkumulátor 60 és 130 perc között töltődik. (A töltési idő az akkumulátor kapacitásától függően 60 és 130 perc között van. A még gyorsabb töltési idők érdekében az FC100 Li akkumulátoros gyorstöltő is használható). A Li-ion akkumulátor nagyon tartós, kevés karbantartást igényel, és mindenki számára könnyen és kényelmesen tölthető önkisülés vagy memóriaeffektus nélkül. Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorára is vonatkozik. Az akkumulátor és töltő nem tartozéka a készüléknek.

Az AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilis a Bosch Home & Garden akkumulátorcsalád számos eszközével. Ezenkívül az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a különböző gyártók összes olyan eszközével, amelyek a Bosch 18 V Home & Garden akkumulátor rendszerrel működnek.

 

Az AL-KO magasnyomású mosó PW 1850 and vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO PW 1850 akkumulátoros magasnyomású mosót online boltunkban vagy a legközelebbi szakkereskedőnknél. Szettben is kapható (cikkszám: 113967) akkumulátorral és töltővel.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Az akku feszültsége (V) 18 V
Max.nyomás bar-ban 22 BAR
Nettó súly kg 1.3 KG
Max.működési idő 2.5Ah percben 20 MIN
Súly akkumulátorral (kg) 1.6 KG
Doboz méret hossza (cm) 60.5 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés (11.12MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (141.09KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.