AL-KO MERÜLŐ SZIVATTYÚ DRAIN 20000 HD PRÉMIUM

Termék szám: 112836 Szállításra kész
6% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 79 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Csúcsmodell: szennyvízszivattyú 1.300 wattos teljesítménnyel
  • Speciális járókerék technológia extrém feladatokhoz
  • Univerzális könyökcsatlakozás és kombinált csatlakozósapka a csomagban
  • Az optimális korrózióvédelem és a rozsdamentes acél kialakítás hosszú élettartamot biztosít
  • Szemcseméretek 38 mm-ig, maximális vízszállítás 20.000 l/óra, emelőmagasság 10 méterig

A rendkívül erős, kompakt és megbízható AL-KO szennyvíz búvárszivattyú, a DRAIN 20000 HD a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén és gyorsan kiszivattyúzza a vizet a szennyeződésekkel és akár 38 mm méretű lebegő részecskékkel együtt.
 

Csúcsmodell extrém feladatokra: DRAIN 20000 HD szennyvíz búvárszivattyú

 

Szennyvízszivattyúkat akkor érdemes használni, ha erősen szennyezett folyadékot szeretnénk eltávolítani, pl. súlyos áradás után, szennyezett tavakban vagy tartályokban, illetve ha a gödrökben felgyülemlett vizet kell elvezetni. Ilyen esetben a szennyvízen kívül a szennyező részecskéket is meg kell mozgatni. Ez jelentősen növeli a terhelést és nagyobb motor teljesítményt igényel.

Jó döntés, ha Ön AL-KO szivattyút választ. A speciális örvénykerekes geometriának köszönhetően a DRAIN 20000 HD modell könnyen megbirkózik az erősen szennyezett vízzel, akár 5% lebegő szeméttel és akár 38 mm szemcsemérettel is. A motor nem igényel karbantartást, a speciálisan kezelt inox rozsdamentes acélból készült tengely és az üvegszállal megerősített polipropilén ház garantálja az AL-KO szennyvízszivattyúk hosszú élettartamát.

Ezenkívül a króm-nikkel acélból készült szivattyúháznak és a króm-nikkel acélból készült motor tengelyeknek köszönhetően tartósan védve van a rozsdától.


 

A DRAIN 20000 HD szennyvízszivattyú műszaki adatai

 

A praktikus integrált hordozófogantyúnak, a 10 méter hosszú áramkábelnek és a mindössze 8 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a szennyvízszivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához - természetesen tiszta vízhez is. Kompakt méretei (23,20 x 23,20 x 37,40 cm) miatt, valamint a rozsdamentes háznak és a tartós szivattyúmotornak köszönhetően tavakhoz is ideális választás. Az AL-KO DRAIN 20000 HD búvárszivattyú jól megbirkózik a vízben lévő durva szennyeződéssel is, az extra nagy szívónyílások ezt a célt szolgálják. A tiszta és piszkos folyadékokat akár 38 mm szemcsemérettel is gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzzák.

A robusztus rozsdamentes acélból készült, speciálisan kezelt motortengely és az üvegszállal megerősített polipropilén ház révén praktikus segítőnket hosszú élettartam jellemezi. 1300 wattos teljesítményével és 20000 l/óráig terjedő áramlási sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megtörténik. Az AL-KO DRAIN 20000 HD búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot. Legfeljebb 7 méter mélységig tud lemerülni. 10 méteres emelőmagassággal is megbirkózik. A szivattyú kimenete 2,00 coll, ami körülbelül 59,6 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozóval rendelkezik, és az összes szabványos tömlőméret összekapcsolható a mellékelt kombinált csatlakozósapkával.


Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvízre, hanem csak 35 °C  alatti üzemi vízre. Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben sem.
 

AL-KO DRAIN 20000 HD szennyvízszivattyú vásárlása és alternatívák

 

Vásároljon AL-KO DRAIN 20000 HD szennyvízszivattyút egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találjon egy kereskedést az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony segítséget nyújt a fokozottan szennyezett vizek eltávolításánál, illetve ha rendkívül nagy teljesítményű vízszivattyú szükséges extra nagy korrózióvédelemmel.
Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: számos más jellegű, eltérő teljesítményű szennyvízszivattyút forgalmazunk, mint például az AL-KO DRAIN 10000 Inox vagy az AL-KO DRAIN 15000 Inox szennyvízszivattyú.

...

Technikai adatok

Termék szám 112836
EAN 4003718042832
Max. szállítási mennyiség l/h 20000 LPH
max.emelési magasság méterben 10 M
Felület szívás mm-ig 45 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 8 KG
max.szemcseméret mm-ben 38 MM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 23.2 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 37.4 CM
Bruttó súly kg 11.2 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 23.2 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Engine

Motorteljesítmény wattban 1300 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.67MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.