Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

AL-KO MOTOROS KAPA MH 360

Termék szám: 113969 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Fordulékony motoros kapa talajlazításhoz és a magvetés előkészítéséhez, valamint apríték és műtrágya bedolgozására
  • Kis súly és ergonomikusan kialakított hosszú tolókar a kényelmes munkavégzésért
  • 3 fokozatban állítható magasságú féksarkantyú
  • Egyszerűen eltávolítható szállítókerék
  • 4 aktív aprítókés 36 cm-es munkaszélességgel a könnyű lazítás érdekében

Az AL-KO MH 360 Easy benzinmotoros kapa – nagy teljesítményű a könnyű talajműveléshez

Az MH 360 Easy motoros kapa az Ön karcsú, manőverezhető segítője a hatékony és időtakarékos használat érdekében a kertben.
Legyen szó talajművelésről, levegőztetésről vagy lazításról: Ez a motoros kapa a vetés előtt jól előkészíti a talajt. A könnyű és jól manőverezhető MH 360 motoros kapa ideális segítőtárs, különösen a hobbikertészek számára. 

Agilis és ergonomikus

A kis területek fellazítása különösen alkalmas az MH 360 Easy benzinmotoros kapa.. 36 cm-es munkaszélességével elérheti kertje minden sarkát. A munkaterhelés csökkenése az ásóval végzett kézi munkához képest óriási.
A speciálisan kialakított négy kapavágó késkészlet mindegyikében négy kapavágó kés található, melyek kifejezetten finom morzsalékos talajművelésre ideálisak. A 2,2 kW-os motorjával pedig a mindössze 34 kg-os könnyű talajművelő gép rendelkezik a szükséges nyomatékkal. A 3 irányban állítható féksarkantyú segítségével igény szerint beállíthatja a munkamélységet.
Ideális finom testtartásban végzett munkához, még szűk helyeken is. Az ergonomikusan elhelyezett kezelőelemek a kis tömeggel kombinálva megkönnyítik az MH 360 Easy-vel való munkát bármilyen helyzetben. Az integrált szállítókerék szerszám nélkül állítható szállítási helyzetbe.
Emellett a robusztus acéllemezből készült kiváló minőségű burkolatai védik a gépkezelőt a repülő kövektől és a talajtól.

AL-KO MH 360 Easy benzinmotoros kapa - vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az MH 360 Easy motoros kapát most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha nagyobb, erősebb motoros kapát szeretne, akkor az MH 540 (113970) motoros kapát ajánljuk.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 36 CM
Meghajtó típusa Benzines
Hengerűrtartalom ccm-ben 139
Teljesítmény kW-ban 2.2 KW
Fordulatszám óra/perc 2850
Nettó súly kg 35 KG
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Munkamélység (cm) 20 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 64 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 45 CM
Bruttó súly kg 40 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 38 CM
Kapatag átmérő cm-ben? 25 CM
Kapatag szám 8 ST
Szivató igen
Doboz méret hossza (cm) 76 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 93
Automata szivatóval felszerelt Igen
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Használati utasítások Letöltés (6.61MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (106.84KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.