AL-KO SÖVÉNYVÁGÓ HT 440

Termék szám: 112679 Szállításra kész
9% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 32 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Hatékony, könnyű és megbízható elektromos sövényvágó
  • Gyémántcsiszolt, 44 cm-es biztonsági kés ütközésvédelemmel
  • Az alacsony vibrációjú üzemmódnak, az alacsony tömegnek és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a munka nem fárasztó
  • Hosszú élettartamú, strapabíró ház beépített vízmértékkel
  • Védőtokkal együtt a praktikus fali tároláshoz

Könnyű, hatékony sövénynyírás gyors haladással, kibocsátásmentesen és halkan.

Az AL-KO termékekre jellemző könnyű kezelés a megerőltetés nélküli, otthoni kertgondozásért – erre valók az AL-KO elektromos sövényvágók.


AL-KO HT 440 Basic Cut elektromos sövényvágó – könnyű és praktikus

A kibocsátásmentes és halk AL-KO HT 440 Basic Cut elektromos sövényvágó az Ön tökélete segítője az otthoni kerti díszcserjék megbízható ápolásában. A könnyű és egyszerűen manőverezhető készülék ideális a kis kertekhez – optimális az ápoló és fiatalító metszéshez.
A HT 440 Basic Cut az AL-KO elektromos sövényvágók között a belépőmodell, és kis tömegének és kompakt méreteinek köszönhetően munka közben könnyen manőverezhető.
A termékhez tartozó védőtok fali tartóként lehetővé teszi a sövényvágó olló biztonságos, kíméletes tárolását.

 

A 440 Basic Cut elektromos sövényvágó műszaki adatai

 

A 440 (440 watt) modell kiváló minőségű, gyémántcsiszolt, 44 cm vágáshosszúságú biztonsági késsel van ellátva. A robusztus késsel gyors és pontos vágás érhető el, az ember és a készülék optimális védelme mellett. Az integrált vízmérték segít a sövény pontos és egyenes vágásában.
Az ellentétes irányba mozgó biztonsági kés vágási szélessége 16 mm, löketszáma 3 400 U/min. A benzines modellekkel összehasonlítva rendkívül kevés karbantartást igényel. A kifejezetten halk sövényvágó aggodalom nélkül használható bármilyen lakóövezetben, anélkül, hogy szigorúan ügyelni kellene az időre, vagy hogy a szomszédok haragjától kellene tartani. A mindössze 3,2 kg-os tömeg biztosítja, hogy Ön egy hosszabb munka közben se fáradjon el.

 

Az AL-KO HT 440 Basic Cut elektromos sövényvágó megvásárlása és alternatívái

A HT 440 elektromos sövényvágó kényelmesen megvásárolható otthonról a webáruházban vagy beszerezhető a szakkereskedőnél. Ez a modell a könnyűsúlyú versenyző az erőteljes, kibocsátásmentes AL-KO elektromos sövényvágók között.
Ha Ön nagyobb kerthez, 60 cm-nél nagyobb vágáshosszhoz és 600 W-nál nagyobb teljesítményű sövényvágót keres, a HT 600 és a HT 700 Flexible Cut modelleket ajánljuk.
Ha Ön kábel nélkül, de mégis kibocsátásmentesen szeretne dolgozni, akkor alternatívaként az 18 V termékcsalád akkus sövényvágót javasoljuk.

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112679
EAN 4003718040302
Nettó súly kg 3.2 KG
Bruttó súly kg 5.04 KG
Fordulatszám lendületben/perc 3400
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Cutting System

Vágóhossz mm-ben 440 MM
Vágási elv ellentétes biztonsági kések

Engine

Motorteljesítmény wattban 440 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (10.41MB)
Letöltés (184.91KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.