AL-KO SZEGÉLYNYÍRÓ GTE 350 CLASS.(DOBOZSÉRÜLT)

Termék szám: 112928B Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
29% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 23 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Állítható magasságú teleszkópos alumínium szár a kezelő testméretéhez való egyszerű igazítás érdekében
  • Ease of use with handle adjustment and automatic tapping
  • 25 cm Working Width
  • Lightweight

Csendesen és kipufogógázok nélkül az AL-KO elektromos szegélynyírókkal, a sokoldalú és precíziós szegélynyíróval minden fűszegélyhez és -sarokhoz.

AL-KO GTE 350 Classic szegélynyíró- a kezdők bevált segítője


Könnyű, kézre álló és robusztus, amilyennek szeretné: az AL-KO GTE 350 tökéletes fűnyírási eredményeket biztosít, bevált AL-KO minőségben. Az AL-KO "kis" elektromos szegélynyíró csendesen és kipufogógázok nélkül teszi a dolgát. Az állítható magasságú teleszkópos aluminium szár a kezelő testméretéhez igazítva, a kis súllyal együtt  könnyűvé teszi a munkát.

AL-KO GTE 350 Classic szegélynyíró technikai adatai


A mindössze 2,3 kg súlyú AL-KO GTE 350 szegélynyíró a növényvédő kengyellel a falaktól való könnyű távolságtartás érdekében könnyen használható segédeszköz a kertészkedéshez. Az erős motor megbízhatóan végzi a munkáját.
Könnyedén beállíthatja az optimális damilhosszt munka közben az automatikus adagoló funkcióval, ha egyszerűen megütögeti a vágófejet a talajon.
Ez a kompakt elektromos szegélynyíró az AL-KO-tól a klasszikus hobbikertészek és kezdők számára készült. 

AL-KO GTE 350 Classic szegélynyíró vásárlás és alternatívák


Vásárolja meg az AL-KO GTE 350-et tőlünk online boltunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Tökéletes termék, ha egy különösen könnyű és praktikus elektromos szegélynyírót keres.
Ha nagyobb, vagy nehezen hozzáférhető  területekre szeretne elektromos szegélynyírót, akkor az AL-KO GTE 450, GTE 550 , illetve az AL-KO BC 1000 E és BC 1200 E elektromos bozótvágókat ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 112928B
EAN 4003718044928
Nettó súly kg 2.3 KG
Teleszkópos kar igen
Bruttó súly kg 3.08 KG
Damilfej típusa klasszikus
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 1.65 MM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár nem
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Cutting System

Menethossz (cm) 600 CM

Mowing System

Munkaszélesség cm-ben 25 CM

Engine

Motorteljesítmény wattban 350 W

Handle system

Állítható fogantyú igen

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (5.04MB)
Cikkszám 112966 Szállítható
5 490 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.