AL-KO SZEGÉLYNYÍRÓ GTE 550 PREMIUM (DOBOZSÉRÜL)

Termék szám: 112926B Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.19
27% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 29 900 Ft
NoStockAndUnderStockNotAllowed
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Erőteljes, 550 W teljesítmény, a károsanyag-kibocsátás mentes vágásért
  • Precíz munkavégzés forgatható/dönthető vágófejjel
  • Biztonságos kezelés a tökéletes egyensúlynak köszönhetően
  • Állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel
  • Csendes munkavégzés a lakott területeken a nap bármely szakában
  • Tartalék damilfejjel

Csendesen és kipufogógázok nélkül az AL-KO elektromos szegélynyírókkal, a sokoldalú és precíziós szegélynyíróval minden fűszegélyhez és -sarokhoz.

AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró – a megoldás az igényes kertbarátok számára

Könnyű, kézre álló és robusztus, amilyennek szeretné: az AL-KO GTE 550 tökéletes fűnyírási eredményeket biztosít, bevált AL-KO minőségben. Az AL-KO "nagy" elektromos szegélynyíró csendesen és kipufogógázok nélkül teszi a dolgát. Az erőteljes villanymotor és az ergonomikusan kialakított teleszkópos alumínium szár optimális súlyelosztással, valamint az állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel nagyon egyszerűvé teszi a munkát. Különlegessége a rugalmasan forgatható és dönthető nyírófej a precíz vágás érdekében.

Az AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró adatai


Az 550 wattos villanymotorral, az ergonomikus teleszkópos alumínium szárral, valamint az állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel az AL-KO GTE 550 hatékony, robusztus és könnyen használható segítője kerti munkáinak.
A 180 fokban elforgatható és dönthető, 30 cm-es vágásszélességű rugalmas damilfej, valamint a növényvédő rúd ideálissá teszi a készüléket a pázsit szélén, bokrok alatt, padkánál és falaknál történő precíz nyíráshoz. Az 550 wattos villanymotorral felszerelt AL-KO GTE 550 Premium jó munkát végez hosszabb távolságok vagy kisebb pázsitok hatékony nyírásában is.
Könnyedén beállíthatja az optimális damilhosszt munka közben az automatikus adagoló funkcióval, ha egyszerűen megütögeti a vágófejet a talajon. Rugalmas a forgatható fogantyúnak és a vezetőkeréknek köszönhetően.
Ez az AL-KO elektromos szegélynyíró az igényes kerttulajdonosok csúcskategóriás készüléke. A csendes hajtásnak köszönhetően a szomszédokat nem zavarják – a nap bármely szakában vághat, függetlenül a csendes időszakoktól.

 

AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró vásárlás és alternatívák


Vásárolja meg az AL-KO GTE 550-et tőlünk online boltunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Tökéletes termék, ha egy különösen robusztus, rugalmas és rendkívül precíz elektromos szegélynyírót keres.
Ha különösen könnyű és praktikus elektromos szegélynyírót keres kis területekhez, akkor az AL-KO GTE 350-et ajánljuk. Az AL-KO BC 1000 E és BC 1200 E elektromos bozótvágók nehéz körülmények között, magas fűvel, bokrokkal vagy ágakkal való használatra alkalmasak.

...

Technikai adatok

Termék szám 112926B
EAN 4003718044904
Nettó súly kg 3 KG
Teleszkópos kar igen
Bruttó súly kg 3.94 KG
Damilfej típusa klasszikus
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 1.65 MM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár nem
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Cutting System

Menethossz (cm) 1000 CM

Mowing System

Munkaszélesség cm-ben 30 CM

Engine

Motorteljesítmény wattban 550 W

Handle system

Állítható fogantyú igen

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (5.04MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.