AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ DRAIN 15000 INOX COM

Termék szám: 112828 Csak 1 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Rendkívül erős, robusztus szennyvízszivattyú 1100 watt teljesítménnyel
  • Speciális járókerék technológia extrém feladatokhoz
  • Univerzális könyökcsatlakozás és kombinált csatlakozósapka a csomagban
  • Az optimális korrózióvédelem és a rozsdamentes acél kialakítás hosszú élettartamot biztosít
  • Szemcseméretek 35 mm-ig, maximális szállítási sebesség maximum 15.000 l/óra, szállítási magasság 11 méterig

A rendkívül erős, kompakt és megbízható AL-KO búvárszivattyú, a DRAIN 15000 Inox a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén és gyorsan kiszivattyúzza a vizet a szennyeződésekkel és akár 35 mm méretű lebegő részecskékkel együtt.

Az extra erős, robusztus DRAIN 10000 Comfort szennyvíz szivattyúgép inox rozsdamentes acél kivitelben:

 

DRAIN 15000 Inox szennyvíz szivattyú

Szennyvízszivattyúkat akkor érdemes használni, ha erősen szennyezett folyadékot szeretnénk eltávolítani, pl. súlyos áradás után, szennyezett tavakban vagy tartályokban, illetve ha a gödrökben felgyülemlett vizet kell elvezetni. Ilyen esetben a szennyvízen kívül a szennyező részecskéket is meg kell mozgatni. Ez jelentősen növeli a terhelést és nagyobb motor teljesítményt igényel.

Jó döntés, ha Ön AL-KO szivattyút választ. A speciális örvénykerekes geometriának köszönhetően a DRAIN 15000 Inox Comfort modell könnyen megbirkózik az erősen szennyezett vízzel, akár 5% lebegő szeméttel és akár 35 mm szemcsemérettel is. A 4-szeres tömítéssel ellátott, stabil és robusztus felépítés, korróziómentes anyagok használata és a karbantartást nem igénylő motor, a speciálisan kezelt, króm-nikkelből készült tengely és az üvegszállal megerősített polipropilén ház garantálja az AL-KO szennyvízszivattyúk hosszú élettartamát. Ezenkívül a króm-nikkel acélból készült szivattyúháznak köszönhetően tartósan védve van a rozsdától.
 


 

A DRAIN 15000 Inox Comfort szennyvízszivattyú műszaki adatai

 

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 6,8 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a tiszta szennyvízszivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához - természetesen tiszta vízhez is. Kompakt méretei (18,5 x 20,5 x 36,6 cm) miatt, valamint a masszív háznak és a tartós motornak köszönhetően tavakhoz és esővíz-szivattyúként is ideális a használata. Stabil és robusztus kialakítása lenyűgöző, ehhez járul hozzá a többszörös V-tömítéssel ellátott kialakítás. Az AL-KO DRAIN 15000 Inox Comfort búvárszivattyú jól megbirkózik a vízben lévő durva szennyeződéssel is, az extra nagy szívónyílások ezt a célt szolgálják. A tiszta és piszkos folyadékokat akár 35 mm szemcsemérettel is gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzzák.

Az ellenálló rozsdamentes acélból készült, speciálisan kezelt motortengely és az üvegszállal megerősített króm-nikkel ház révén praktikus segítségünket hosszú élettartam jellemezi. 1100 wattos teljesítményével és 15000 l/óráig terjedő áramlási sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megtörténik. Az AL-KO DRAIN 15000 Comfort búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot. Legfeljebb 7 méter mélységig tud lemerülni. Akár 11 méteres emelőmagassággal  is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. 90° fokos univerzális könyök csatlakozóval rendelkezik, és az összes szabványos tömlőméret összekapcsolható a mellékelt kombinált csatlakozósapkával.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvízre, hanem csak 35 °C alatti üzemi vízre. Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben sem.
 

AL-KO DRAIN 15000 Inox szennyvízszivattyú vásárlása és alternatívák

 

Vásároljon AL-KO DRAIN 15000 Inox szennyvízszivattyút egyszerűen az online áruházunkban vagy találjon egy kereskedést az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony segítséget nyújt a fokozottan szennyezett vizek eltávolításánál és azokban az esetekben, amikor extra korrózióvédelemre van szükség.
Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: számos más jellegű, eltérő teljesítményű szennyvízszivattyút forgalmazunk, mint például az AL-KO DRAIN 10000 Inox vagy az AL-KO DRAIN 20000 HD szennyvízszivattyú.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112828
EAN 4003718042757
Max. szállítási mennyiség l/h 15000 LPH
max.emelési magasság méterben 11 M
Felület szívás mm-ig 35 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 6.8 KG
max.szemcseméret mm-ben 35 MM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20.5 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 18.5 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 36.6 CM
Doboz méret hossza (cm) 24.5 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Motorteljesítmény wattban 1100 W

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.