AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ DRAIN 7500 Classic

Termék szám: 112822 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 27 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Robusztus, 450 watt teljesítményű búvárszivattyú szennyvízhez
  • Speciális járókerék technológia extrém feladatokhoz
  • Univerzális könyökcsatlakozás és kombinált csatlakozósapka a csomagban
  • Automatikus kikapcsolás az úszókapcsolónak köszönhetően
  • Szemcseméretek 30 mm-ig, szállítási sebesség maximum 7.500 l/óra, szállítási magasság 6 méterig

A kompakt és megbízható AL-KO DRAIN 7500 Classic szennyvíz búvárszivattyú a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén szivattyúzza ki a vizet a legfeljebb 30 mm méretű szennyeződésrészecskékkel együtt.


 

A robusztus óriás: a DRAIN 7500 Classic szennyvíz szivattyú

 

Szennyvíz szivattyúkat akkor érdemes használni, ha erősen szennyezett folyadékot szeretnénk eltávolítani, pl. súlyos áradás után, szennyezett tavakban vagy tartályokban, illetve ha a gödrökben felgyülemlett vizet kell elvezetni. Ilyen esetben a szennyvízen kívül a szennyező részecskéket is meg kell mozgatni. Ez jelentősen növeli a terhelést és nagyobb motor teljesítményt igényel.

Jó döntés, ha Ön AL-KO szivattyút választ. A speciális örvénykerekes geometriának köszönhetően a DRAIN 7500 modell könnyen megbirkózik az erősen szennyezett vízzel, akár 5% lebegő szeméttel és akár 30 mm szemcsemérettel is. A motor nem igényel karbantartást, a speciálisan kezelt inox rozsdamentes acélból készült tengely és az üvegszállal megerősített polipropilén ház garantálja az AL-KO szennyvíz szivattyúk hosszú élettartamát.

 

 

A DRAIN 7500 Classic szennyvíz szivattyúk műszaki adatai

 

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a 10 m hosszú tápkábelnek, valamint a mindössze 4,4 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a szennyvíz szivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a leeresztéshez - természetesen tiszta vízhez is. Kompakt méretei (21,3 x 15,2 x 30,8 cm) miatt, valamint a szilárd háznak és a tartós motornak köszönhetően esővíz-szivattyúként is ideális a használata. Az AL-KO DRAIN 7500 Classic búvárszivattyú jól megbirkózik a vízben lévő durva szennyeződéssel is, az extra nagy szívónyílás ezt a célt szolgálja. A tiszta és piszkos folyadékokat akár 30 mm szemcsemérettel is gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzzák.

A robusztus rozsdamentes acélból készült, speciálisan kezelt motortengely és az üvegszállal megerősített polipropilén ház révén praktikus segítségünket hosszú élettartam jellemezi. 450 wattos teljesítményével és 7500 l/óráig terjedő áramlási sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megtörténik. Az AL-KO DRAIN 7500 Classic búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és a szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot. Legfeljebb 5 méter mélységig tud lemerülni. Akár 6 méteres emelőmagassággal rendelkezik. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozóval rendelkezik, és az összes szabványos tömlőméret összekapcsolható a mellékelt kombinált csatlakozósapkával.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvízre, hanem csak 35 °C alatti üzemi vízre. Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben sem.

AL-KO DRAIN 7500 Classic szennyvíz szivattyú vásárlása és alternatívák

 

Vásároljon AL-KO DRAIN 7500 Classic szennyvíz szivattyút egyszerűen webshopunkon keresztűl vagy találjon egy kereskedést az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony segítséget nyújt a fokozottan szennyezett vizek eltávolításánál.
Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: számos más jellegű, eltérő teljesítményű szennyvíz szivattyút forgalmazunk, mint például az AL-KO DRAIN 7000 Classic vagy az AL-KO DRAIN 10000 Comfort szennyvíz szivattyú.

...

Technikai adatok

Termék szám 112822
EAN 4003718042696
Max. szállítási mennyiség l/h 7500 LPH
max.emelési magasság méterben 6 M
Felület szívás mm-ig 30 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 4.4 KG
max.szemcseméret mm-ben 30 MM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 21.3 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 30.8 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 15.2 CM
Bruttó súly kg 5.4 KG
Vezetékhossz m-ben 10 M
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Engine

Motorteljesítmény wattban 450 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.19MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.5MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.