AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ DRAIN 9500 EASY

Termék szám: 113962 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 24 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Álltható kapcsolási magasság az állítható úszókapcsolónak köszönhetően, manuális folyamatos üzemeléssel
  • Állítható szivattyúlábbal
  • Integrált szivattyú kimenet a legjobb teljesítmény érdekében
  • Szilárd berendezés rozsdamentes INOX szivattyútengellyel
  • Különféle csatlakozási lehetőségek a csavaros kombinált csatlakozónak köszönhetően
  • Stabil állvány nagy szivattyúlábbal

DRAIN 9500 Easy kombinált búvárszivattyú tiszta és szennyezett vízhez

Az állítható szivattyúláb a DRAIN 9500 Easy-t alkalmassá teszi tiszta és szennyezett vízhez egyaránt. A szennyvíz funkció akkor használatos, ha a szennyezett vizet el kell szivattyúzni, pl. árvíz után. A DRAIN 9500 Easy nagy szívónyílásának köszönhetően könnyedén kezeli az akár 25 mm-es szemcseméretű szennyezett vizet is.

 

Állítható kapcsolási magasság a 2 fokozatú úszókapcsolónak köszönhetően

Az úszókapcsolót két pozícióba lehet beállítani a folyamatos, felügyelt és automatikus működéshez. Automata üzemmódban a szivattyú a minimális vízszint elérése után automatikusan kikapcsol.

A búvárszivattyú használható mobil vagy helyhez kötött víztelenítésre a praktikus integrált hordozófogantyúnak és a kis, mindössze 4 kg-os súlynak köszönhetően. 300 W teljesítményével,  max. 6 m  emelőmagassággal és akár 8500 l/h áramlási sebességgel a víz kiszivattyúzása és továbbítása rövid idő alatt megtörténik. A szivattyú kimenetének mérete 1,25 coll.

A speciálisan kezelt, ellenálló Inox rozsdamentes acélból készült szivattyú tengely és az üvegszál erősítésű polipropilén háznak köszönhetően a hosszú élettartam biztosított.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem rendelkezik ivóvíz minősítéssel, és csak 35 °C hőmérséklet alatti folyadék szállítására alkalmas. Nem alkalmazható továbbá sós vízben, vagy agresszív vegyszereket tartalmazó vízben történő használatra sem.

AL-KO DRAIN 9500 Easy búvárszivattyú vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a DRAIN 9500 búvárszivattyút most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha nagyobb teljesítményű búvárszivattyút szeretne, akkor a DRAIN 10000 Comfort búvárszivattyút ajánljuk (cikkszám: 112825).

...

Technikai adatok

Termék szám 113962
EAN 4003718062953
Max. szállítási mennyiség l/h 8500 LPH
max.emelési magasság méterben 6 M
Max.nyomás bar-ban 0.6 BAR
Felület szívás mm-ig 25 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 4 KG
max.szemcseméret mm-ben 25 MM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 300 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 200 CM
Bruttó súly kg 4 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 170 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Engine

Motorteljesítmény wattban 300 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.19MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.5MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.