AL-KO TALAJLAZÍTÓ 36.8 E COMBI CARE (DOBOZSÉRÜLT)

Termék szám: 113573B Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
15% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 46 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Könnyű és csendes, ideális a közepes gyepfelületek gondozásához
  • Erős villanymotor
  • Kibocsátás nélküli munkavégzés
  • Kiválóan manőverezhető
  • Stabil, acélkéssel ellátott talajlazító hengerrel
  • Optional catch box

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító segít Önnek gyepfelületei gondozásában. A kis súly és a kiváló manőverezhetőség miatt ideális partner a legfeljebb 800 m² nagyságú gyepfelületek gondozásához.

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító


Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítóval halkan és kibocsátás nélkül dolgozhat otthoni kertjében. A könnyű felépítés és a jól manőverezhető szerkezet miatt szinte bármilyen kertben kiválóan használható. A tolókar magasságát néhány mozdulattal saját igényeinek megfelelően beállíthatja, így fáradság nélkül és ergonomikusan dolgozhat. Adjon levegőt gyepének, hogy lélegezhessen, és lehetőséget arra, hogy jól felszívja a tápanyagokat.

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító műszaki leírása


Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítót 1 400 W teljesítményű villamos motor hajtja, mely az otthoni hálózatról (230 V) üzemeltethető. Így az elektromos talajlazító szünetek tartása nélkül használható, és nincs szükség sem akkumulátorcserére, sem a talajlazító üzemanyaggal való feltöltésére. A 36 cm-es munkaszélességnek és a kiváló menetstabilitást biztosító két tengelyes kialakításnak köszönhetően a talajlazító kellemes munkavégzést garantál. A talajlazító henger munkamélysége központilag, 5 lépésben állítható be. A talajlazító henger 12 masszív acélkéssel van ellátva, melyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítónak. A talajlazító henger opcionálisan, néhány mozdulattal hatékony acélrugóból készült fogakkal ellátott gyepszellőztető hengerre (cikkszám: 113621) cserélhető, így egy és ugyanazon géppel nemcsak fellazítani, de szellőztetni is tudja gyepét. Opcionális tartozékként 50 literes fűgyűjtő zsák is kapható (cikkszám: 113622).

 

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazító megvásárlása és alternatív lehetőségek


Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítót kényelmesen, otthonából megvásárolhatja a webáruházunkban. Alternatív lehetőségként természetesen valamelyik AL-KO szakkereskedőnknél is beszerezheti.
Ha kisebb felületekhez van szüksége talajlazítóra, akkor az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítót javasoljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 113573B
EAN 4003718057768
Nettó súly kg 12 KG
Bruttó súly kg 14 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 55 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 111 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 103 CM
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Munkaszél. talajlazítás (cm) 36 CM
Acélkések száma függőlegesen 12
Talajlazítás mélysége max.mm 11 MM
Talajlazítás mélysége min.mm 10 MM
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 36 CM
Scarifying Max Depth (mm) 11 MM
Scarifying Min Depth (mm) 10 MM
Talajlazító henger szám 40
Levegőztetés lehetséges opcionális tartozék
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Handle system

Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen

Working area

Alkalmas fűfelület m²-ben 800 QM
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Fűgyűjtő térfogat liter 50 L
Fűgyűjtő anyaga Szövet

Engine

Motorteljesítmény wattban 1400 W

Mowing System

Vágómagasság beállítás nincs

Traction System

Hátsó kerékátmérő mm-ben 160 MM
Első kerékátmérő mm-ben 140 MM
Golyóscsapágyas kerekek nem

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (8.52MB)
Cikkszám 113621 Szállítható
8 990 Ft
Cikkszám 113622 Szállítható
14 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.