AL-KO TALAJLAZÍTÓ 38 E COMBI CARE COMFORT

Termék szám: 112800 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.19
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 38 cm-es munkaszélesség talajlazításkor
  • 800 m2 fűfelület
  • 55 literes, masszív szövetből készült fűgyűjtő
  • 2 fokozatban állítható magasságú tolókar
  • Könnyen tisztítható ház
  • Gyepszellőztető hengerrel

Az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazító segíti Önt a pázsit gondozásában. Kis súlyának és manőverezhetőségének köszönhetően ideális partner akár 800 m²-es pázsithoz.

 

AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazító

 

Az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazítóval csendesen és kipufogógázoktól mentesen dolgozhat  kertjében. 3 IN ONE funkció: talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés. A tolókar magassága néhány egyszerű lépésben az Ön személyes igényeihez állítható, így kényelmesen és fáradság nélkül dolgozhat. Adja meg pázsitjának, hogy újra lélegezzen, és adjon lehetőséget a tápanyagok jó felszívására.

AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazító technikai adatai

 

Az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazítót 1300 W-os villanymotor hajtja, amely az otthoni hálózaton (230 V) keresztül üzemeltethető. Ennek eredményeként az elektromos talajlazító szünet nélkül használható, miközben nem kell akkumulátort cserélnie, vagy üzemanyaggal feltöltenie.
A nagy, 38 cm-es munkaszélességnek és a kompakt kialakításnak köszönhetően a talajlazító kényelmes munkát és gyors munkavégzést biztosít még nagyobb pázsiton is.
A munkamélység központilag, 5 fokozatban állítható be. A gyepszellőztető henger 24 robusztus acélrugóval van felszerelve, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazítónak. A mohát, az elszáradt fűcsomókat és a növényi maradványokat véglegesen eltávolítják. Az egyszerű hengercserének köszönhetően a talajlazítás és a gyepszellőztetés egy géppel elvégezhető, ami azt jelenti, hogy egy eszközzel nem csak szellőztetheti a pázsitot, hanem levegőztetheti is.
A gyepszellőztető hengert és az 55 l-es szövet gyűjtőzsákot a készülék szállítási terjedelme tartalmazza.

AL-KO Combi Care 38 E Comfort talajlazító vásárlás és alternatívák

 

Az AL-KO Combi Care 38 E Comfort elektromos talajlazítót kényelmesen, otthonából vásárolhatja meg webáruházunkban. Alternatív megoldásként természetesen beszerezheti valamelyik AL-KO szakkereskedőnktől is.
Ha kisebb területre szeretne talajlazítót vásárolni, akkor az AL-KO SF 4036 akkus talajlazítót ajánljuk.
 

...

Technikai adatok

Termék szám 112800
EAN 4003718042245
Nettó súly kg 15.1 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 55 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 106 CM
Bruttó súly kg 17.1 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 109 CM
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Munkaszél. talajlazítás (cm) 38 CM
Acélkések száma függőlegesen 14
Talajlazítás mélysége max.mm 16 MM
Talajlazítás mélysége min.mm 3 MM
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 37 CM
Scarifying Max Depth (mm) 16 MM
Scarifying Min Depth (mm) 3 MM
Talajlazító henger szám 24
Levegőztetés lehetséges igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 99
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Handle system

Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen

Working area

Alkalmas fűfelület m²-ben 800 QM
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Fűgyűjtő térfogat liter 55 L
Fűgyűjtő anyaga Szövet

Engine

Motorteljesítmény wattban 1300 W

Mowing System

Vágómagasság beállítás Központi, 5 fokozatban

Traction System

Hátsó kerékátmérő mm-ben 60 MM
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Golyóscsapágyas kerekek nem

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (8.06MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.