AL-KO TRAKTOR 15-93.2 HD-A EASY

Termék szám: 123014 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 2IN1 működés: Nyírás és gyűjtés
  • Erős AL-KO Pro 450 motor
  • Nagy lábtér és mélyebb, kényelmesebb hozzáférés
  • Kényelmes, lábbal vezérelhető hidrosztatika
  • Megbízható 2 késes golyóscsapágyazású nyírómű
  • Elektromágneses késkuplung
  • Mulcs funkció mulcszárással, gyakorlatilag a vágóasztalon

AL-KO Easy 15-93.2 HD-A benzines traktorral gyorsan és könnyedén érhet el eredményt

Kiváló minőségű, Németországban kifejlesztett és Ausztriában gyártott alkatrészek: így jelenik meg az AL-KO 15-93.2 HD-A gyep traktor Easy Editionként. A fűnyíró traktor azonban könnyű manőverezhetőséggel dolgozik, és így kényelmesen érzi magát a legtöbb kertben.. Számos  megvásárolható tartozék mint pl. a mulcsozó ék, a hótoló lap. A könnyen kivehető vágómű , multi funkcionálissá teszi mind nyáron mind télen. Ha szinte minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ez a termékkel jár a legjobban.  

Mulcsozás vagy gyűjtés - az Ön igényeihez igazítva

Az Easy kategóriából származó fűnyíró traktor 93 cm vágási szélességével kiválóan alkalmas nagy (akár 4500 m²-es) gyepek hatékony és gyors nyírásásra. Az AL-KO Easy 15-93.2 HD-A gyep traktort egy 7,7 kW-os, alacsony rezgésű AL-KO Pro 450 motor hajtja. A vágási magasság gyorsan és egyszerűen beállítható egyetlen mozdulattal 6 lépésben 30 mm-től 80 mm-ig. . Az acéllemezből készült tartós vágómű  két pengét tartalmaz a tiszta fűvágáshoz, és egyszerű lépésekkel eltávolítható. Ez lehetővé teszi a gyors tisztítást.

Ha a traktor opcionális mulcsozó funkcióját a megvásárolható (mulcsozó készletet Art.Nr. 118885) szeretné használni, szerszámok nélkül is átalakítható. További előnyt kínál mind a jól kézre álló kormánykerék mind az áttekinthető kezelőszervek. A láb-hidrosztatika és az elektromágneses késkuplung a vágómű kényelmes be-és kikapcsolásához könnyen használható. A 220 L kapacitású nagy gyűjtőkosár teleszkópos karral kényelmesen kiüríthető az ülésből.

 A megvásárolható tartozékok felhasználásával az AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A fűnyíró traktor elejére hótoló lap is rögzíthető. Az olyan kiegészítőkkel, mint a kerti henger, a Combi pótkocsi és a műtrágyaszóró, ez a fűnyíró traktor nyáron további munkával is támogatja Önt. A 18 hüvelykes hajtótengely extra nagy gumiabroncsai jó tapadást és gyors haladást biztosítanak bármilyen felületen és terepen.  

 

AL-KO fűnyíró traktor Easy 15-93.2 HD-A – vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most az Easy 15-93.2 HD-A Fűnyíró traktort webáruházunkban. Ha nagyobb vágási szélességű (103 cm)  traktort
szeretne, javasoljuk az Al-KO Comfort 18-103.2 HD fűnyíró traktort.

Az Ön előnyei

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors feature this special comfort design for easy mounting and dismounting, giving a high degree of legroom.

Stepless hydrostatic transmission

Stepless hydrostatic transmission

Its self-lubricating hydraulic pump makes it low-maintenance and extraordinarily robust. The special thing about it is that you can regulate the speed as well as the forward and reverse direction steplessly. There is no need for clutching and shifting.

Electromagnetic blade clutch

Electromagnetic blade clutch

If the blade should be switched on or off, the user activates a toggle switch, which switches the drive of the belt on or off. The reaction time of the electromagnetic clutch is very direct and the construction is particularly durable.

Improved box frame

Improved box frame

The improved box frame makes it easier to attach and detach the grass catcher box. In addition, it ensures that less force is required to empty the box, including an additional lock for perfect fixing of the grass catcher box in use.

Mowing while driving backwards

Mowing while driving backwards

By activating this button, the mowing deck also runs when driving backwards. This enables easier manoeuvring as well as working with the tractor.

Toolless adjustable seat

Toolless adjustable seat

The seat of the ride-on mower can be conveniently adjusted without tools. All you have to do is open two wing screws and move the seat.

Extra strong frame

Extra strong frame

Torsionally stiff, durable and very stable frame - defies the strongest loads. Sophisticated design to protect moving built-in parts.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 93 CM
Meghajtó típusa Benzines
Motor típus 024
Hengerűrtartalom ccm-ben 452
Teljesítmény kW-ban 7.7 KW
Fordulatszám óra/perc 2600
Nettó súly kg 224 KG
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T2
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás igen
Fűgyűjtő térfogat liter 220 L
Kapcsolatképesség nincs
Bruttó súly kg 287 KG
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Méretek.M(cm) doboz nélkül 118 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 102 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 239 CM
Kijelző módja Nincs
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Alkalmas fűfelület m²-ben 4500 QM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Mulcsozás opcionális
Funkciók 2in1
Üzemanyag térfogat liter 8 L
Oldalkidobás nem
Első kerékátmérő coll-ban 15X6.0-6
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8.5
Sebesség előremenetben maxkmh 8 KMH
Sebesség hátramenetben max kmh 3.5 KMH
Vágómű fajtája Standard
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Gép teljesítmény kW-ban 7.7
Fűgyűjtő telítettség jelző van
GT_CONNECTIVITY_RETROFIT no retrofit kit available
Szivató nem
Fényszóró 004
Doboz méret hossza (cm) 196.5 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Automata szivatóval felszerelt Nem
Vágásszélesség cm-ben 93 CM
GT_STOSSSTANGE optional
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Használati utasítások Letöltés (2.89MB)
Letöltés (30.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (275.92KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.