AL-KO UNIVERZ.HÓTOLÓLAP SRS 850 (DOBOZSÉRÜLT)

Termék szám: 113267B Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.03
60% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 99 900 Ft
NoStockAndUnderStockNotAllowed
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • A 127469 SBA homlokgerendás fűnyíróhoz

Optional attachment for the BF 5002-R combi tool, BM 5001 R-II Scythe Mower and BM 875 III Scythe Mower.

 

RS 850 snow plough attachment

With this quality accessory from AL-KO, you can easily transform the BF 5002-R Combi-Tool, BM 5001 R-II Scythe Mower and BM 875 III Scythe Mower into a very manoeuvrable snow plow. 
The cutter bar on scythe mowers can be replaced with the universal snow plow and combined with snow chains for effective snow clearing work.

 

Buy the RS 850 snow plough attachment for the solo® by AL-KO BF 5002-R power unit & alternatives

You can purchase the RS 850 for the solo® by AL-KO BF 5002-R combi-tool from us in our web shop or from one of our specialist dealers. It turns the basic machine into a ready-to-use lawnmower.
If you want to use the combi device for other purposes, we recommend the other attachments:

...

Technikai adatok

Termék szám 113267B
EAN 4003718053975
Márka AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.94MB)
Letöltés (4.43MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.