FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 822 W SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127696 Csak 8 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 409 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Teljesen automatikus akár 800 m²-es területre is. Csendes , 60 dB(A) nyírás közben
  • Biztonsági érzékelők sérülés és lopás ellen
  • Könnyen telepíthető és működtethető
  • Könnyen kezelhető az AL-KO inTouch alkalmazással WiFi-n keresztül
  • Nagy manőverezhetőség és kis tömeg. Szűk , 60 cm széles átjárók sem jelentenek gondot.
  • Hatékony kétkéses fűnyíró. A nagy tapadású futófelületű kerekeknek köszönhetően akár 45%-os lejtőkkel is megbirkózik

Kompakt és mozgékony. A Robolinho® 822 W teljesen automatikusan gondoskodik kertjéről. A Smart Garden rendszerekhez való intelligens csatlakozásnak köszönhetően nem csak a pázsitot fogja megbízhatóan nyírni, hanem sok szabadideje is lesz.

Csatlakozás: Az alkalmazás-képes Robolinho® robotfűnyíróval a kert intelligensen karbantartható, és a Smart Garden valósággá válik. Vezérlés AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül WiFi otthoni hálózaton vagy Amazon Alexán keresztül lehetséges.

A fűnyírás csodája Smart Garden csatlakozással - a Robolinho® 822 W robotfűnyíró

A Robolinho® 822 W-t németországi mérnökeink fejlesztették ki, és ausztriai szakembereink gyártották – mi az AL-KO Gardentech-nél így biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára csak a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia a Robolinho®-t megbízható társsá teszik kertje mindennapi gyepápolásában. A robotfűnyírót nagyon egyszerű felszerelni, a bázisállomás és a Smart Gardening csatlakozás is gyorsan készen áll. Kifinomult szoftverünk és intuitív kezelésünk megkönnyíti a pázsit gondozását, és akkor és ott végezheti el, amikor és ahol szeretné.

A Robolinho® 822 W robotfűnyíró technikai adatai

Az intelligens kertgondozás és az okos kertészkedés a jelen része a Robolinho® 822 W-val: A robotfűnyíró már telepített hardverének köszönhetően az AL-KO inTOUCH alkalmazáson keresztül egyszerűen, problémamentesen csatlakoztatható. Az egész kényelmesen fut a WiFi-n keresztül. A csendes és károsanyag-kibocsátásmentes működés kényelmes munkavégzést biztosít, amelyhez az energiát az 5 Ah / 25,2 V erős és tartós lítium-ion akkumulátorból nyeri. Ez azt jelenti, hogy az AL-KO robotfűnyíró munkaszüneti napokon vagy éjszaka is problémamentesen üzemeltethető. A speciálisan kifejlesztett mozgástechnológia és a 23 cm-es vágási szélesség hatékony gyepápolást biztosít 800 m²-ig. Az olyan akadályok, mint a fák vagy az akár 45%-os lejtők könnyen elháríthatók. Oda-vissza forgó késtárcsa megfordítható késekkel a kések négyszer hosszabb élettartamáért. Figyelem: Solo® by AL-KO robotfűnyíróink vásárlásakor a szállítási terjedelem nem tartalmazza sem a talaj szögeket, sem a határolóhuzalt.

A vágási magasság 25 mm-től 55 mm-ig fokozatmentesen állítható, így a pázsit hosszát személyes preferenciáihoz igazíthatja. Az AL-KO által kifejlesztett DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágást biztosít, a levágott fű pedig a fűnyíróházban felaprításra kerül, és biológiai műtrágyaként visszakerül a gyepbe. Ez az oka annak, hogy a Robolinho® 822 W-vel nem kell kidobnia a levágott füvet. A robotfűnyíró megbízható biztonsági technológiája maximális biztonságot nyújt az emberek és az állatok számára.

A Robolinho® 822 W vásárlás és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg a Robolinho® 822 W robotfűnyírót online boltunkban, vagy keressen egy közeli szakkereskedőt. A Robolinho® 822 W környezetbarát támogatást nyújt a pázsit karbantartásához. Akár 1400 négyzetméteres gyepterülete van? Akkor a Solo® by AL-KO Robolinho® 1423W-t ajánljuk.

Előnyeink az Ön számára

Intelligens kertkapcsolat: Az új, alkalmazás-kompatibilis Robolinho® modellekkel a kert intelligensen karbantartható, és a Smart Garden valósággá válik. Vezérlés az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül otthoni WiFi hálózaton keresztül, valamint az Amazon Alexán keresztül.

Három év gyártói garanciánk ennek a készüléknek az akkumulátorát is tartalmazza.

 

AL-KO Smart Garden: Az AL-KO inTOUCH (Google Play Store / Apple App Store) segítségével WLAN-on keresztül a robotfűnyíró okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető. > olvass tovább

...

Technikai adatok

Termék szám 127696
EAN 4003718064278
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Belépési pontok száma 3
Esőérzékelő Van

Smart Features

Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN

Mowing System

Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
GT_ECO_MODE No

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (17.02MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.98MB)
Cikkszám 119462 Szállítható
22 990 Ft
Cikkszám 119990 Csak 4 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 39 990 Ft 36 990 Ft
Cikkszám 127513 Csak 5 db van raktáron
24 990 Ft
Cikkszám 127467 Elfogyott
18 990 Ft
Cikkszám 127516 Csak 1 db van raktáron
119 900 Ft
Cikkszám 127327 Szállítható
11 990 Ft
Cikkszám 127699 Csak 3 db van raktáron
19 900 Ft
Cikkszám 127465 Szállítható
13 990 Ft
Cikkszám 127514 Csak 5 db van raktáron
49 990 Ft
Cikkszám 119461 Szállítható
7 490 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.