KOMPOSZTAPRÍTÓ SOLO BY AL-KO 2500 TCS

Termék szám: 119684 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Jó vágásteljesítmény a két késsel
  • Nagy betőltőtölcsér, az aprítandó anyag behúzásával
  • További külön ágadagoló az aprítandó anyagok bevezetéséhez 40 mm átmérőig
  • Gyors munkavégzés az iinovatív vágóműben végzett előaprítással
  • Biztonságosabb, széles állvány, és könnyebb szállíthatóság

A késes aprítógép TCS Duotec 2500 . Vezeték és fáradságmentes munka. Az Ön aktív segítője kertjében.

 

solo® by AL-KO TCS Duotec 2500 késtárcsás komposztaprító 

A TCS Duotec 2500 kerti aprítógép innovatív, ferde késekkel ellátott vágórendszerével mindenből apró fát készíthet, ami a kések közé kerül. A vágótárcsán kiegészítő kés található, mely a hulladék előaprítására szolgál, és garantálja a legjobb eredményt.

solo® by AL-KO TCS Duotec 2500 késtárcsás komposztaprító technikai adatai

A nagyméretű betöltö tölcsérrel a puha anyagokhoz, a külön ágadagolóval a 40 mm átmérőig terjedő ágak számára a késes aprítógép aktívan támogatja Önt kerti munkáiban. Hatékony munkavégzés az innovatív, 2500 W teljesítményű vágóegység előzetes aprításával. Biztonságos állás a széles alváznak, és szállíthatóság a stabil, golyóscsapágyazott XXL kerekeknek köszönhetően. Akomposztaprító magassága 135 cm, és 51 kg.
A nagy garattal és a különálló ágadagolóval ellátott továbbfejlesztett önzáró mechanizmusnak köszönhetően aprítógépünk elég nagy ahhoz, hogy kicsinyítse a kerti hulladékot.

solo® by AL-KO TCS Duotec 2500 késtárcsás komposztaprító vásárlás és alternatívák

A solo® by AL-KO TCS Duotec 2500 kerti aprítógépet kényelmesen, otthonából megvásárolhatja webáruházunkban. Alternatív megoldásként természetesen beszerezheti valamelyik AL-KO szakkereskedőnktől is. Ha még erősebb aprítót szeretne, akkor a TCS Duoetec 300-at ajánljuk 400 V-tal (cikkszám : 119685)

...

Technikai adatok

Termék szám 119684
EAN 4003718353723
Nettó súly kg 51 KG
Max.ág átmérő cm-ben 4 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 115
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal Premium

Engine

Motorteljesítmény wattban 2500 W

Traction System

Golyóscsapágyas kerekek Nem

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.36MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (69.7KB)
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.