LOMBSZÍVÓ 750 P SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127141 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Lombszívó 75 cm munkaszélességgel
  • Nagy teljesítményű, 2,0 kW-os motor
  • XXL méretű, 200 liters űrtartalmű gyűjtőzsák
  • Oldalsó cipzár az egyszerű ürítés érdekében
  • Erős légturbina
  • Portszórt acéllemez ház
  • Masszív kéttengelyes kivitel
  • Golyóscsapágyazott kerekek
  • Ergonomikus tolókar biztonsági kapcsolókarral

solo® by AL-KO benzinmotoros lombszívó 750 B - Erőteljes vezeték nélküli levélgyűjtés

Erőteljes lombszívó acéllemez házzal. Ideális nagyobb területek tisztítására, mint például autóbeállók, járdák, és a kertben. Vezeték nélküli, erőteljes a 2,0 kW-os, 140 cm3 lökettérfogatú benzinmotornak köszönhetően.

A nedves lomb elől sem hátrál meg

A 75 cm-es munkaszélességnek és a nagy szívóerőnek köszönhetően nedves levelek esetén is garantált a hatékony munka. A nagy teljesítményű légturbina és a 200 literes XXL gyűjtőzsák rendkívüli támogatást nyújt a munkában. Az oldalsó cipzárral gyorsan és egyszerűen kiürítheti a gyűjtőzsákot. A praktikus szívótömlő fúvókával tartozékként kapható, így a legkisebb sarkok is megszabadíthatók a levelektől és a szennyeződéstől. A porszórt acéllemez ház hosszú élettartamot biztosít. A szívómagasság beállítását egyszerűen megteheti a 4 fokozatú kerekenkénti beállítással. A golyóscsapágyazott kerekekkel, az ergonomikus tolókarral és a robusztus 2 tengelyes kivitellel pedig hatékonyan támogatják kerti munkáit.

solo® by AL-KO 750 P benzines lombszívó vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a 750 P lombszívót most webáruházunkban vagy szakkereskedőinktől. Ha kettő az egyben - lombfúvó és szívót szeretne, ajánljuk a solo® by AL-KO benzines lombszívó 442-es gépünket (cikkszám: 127380).

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Hengerűrtartalom ccm-ben 140
Teljesítmény kW-ban 2 KW
Fordulatszám óra/perc 3000
Nettó súly kg 36.1 KG
Motorhengerek száma 1
Fűgyűjtő térfogat liter 200 L
Bruttó súly kg 42.26 KG
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Tud lombot szívni? Igen
Szivató igen
Doboz méret hossza (cm) 81 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Automata szivatóval felszerelt Nem
Teljesítmény lóerőben 2.72 PS
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO
Használati utasítások Letöltés (1.71MB)
Letöltés (1.26MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (108.46KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.