solo® by AL-KO 36 V AKKUS LÁNCFŰRÉSZ CS 4235 POWER FLEX KIFUTÓ TERMÉK

Termék szám: 127441 Csak 1 db van raktáron
33% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 59 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • 35 cm széles, eredeti Oregon vezetőlappal ellátott erős, akkumulátoros láncfűrész (az akkumulátor és a töltő nem képezik a szállítási terjedelem részét)
  • Jó motor- és vágási teljesítmény a kibocsátásmentes, erős villanymotor révén
  • A rezgésmentes hajtásnak, a gép jó egyensúlyának és az optimális kezelési ergonómiának köszönhetően fáradság nélkül végezheti a munkát
  • A vállöves övtáskát használva (szükséges tartozék, cikkszám: 127442) kisebb súlyt kell cipelnie munkavégzés közben
  • Kettő, beállítható sebességfokozat

Sokáig működő, könnyen kezelhető és könnyű súlyú erőcsomag a vezeték nélküli, profi használatra – ez a solo® by AL-KO 36 V akkumulátoros láncfűrész.


A solo® by AL-KO CS 4235 akkumulátoros láncfűrész csúcsteljesítménnyel dolgozik – kibocsátásmentesen és teljesen vezeték nélkül

A solo® by AL-KO CS 4235 akkumulátoros láncfűrész egy gépben egyesíti a professzionális szintű, nagy vágási és működési teljesítményt, valamint a nagy, vezeték nélküli működési tartományt és a kibocsátásmentes hajtást. A kiváló minőségű 35 cm-es Oregon márkájú vezetőlap és a hozzá tartozó 3/8” méretű, tartós lánc hatalmas vágási teljesítményt biztosít. Segítségével vastagabb fatörzseket, ágakat is megbízhatóan fűrészelhet át. A rezgésmentes, jól kiegyensúlyozott elektromos hajtásnak és a markolat intelligens ergonómiájának köszönhetően bármilyen helyzetben energiatakarékosan kezelhető – folyamatos használat esetén ez különösen előnyös. A vezeték nélküli, csökkentett súlyú, akkumulátoros láncfűrész révén nagy, kábel nélküli mozgási szabadságot élvezhet, és nem vág át véletlenül egyetlen kábelt sem. Ez a professzionális kerti gép csak a vállöves övtáskával együtt használható (szükséges tartozék). Így a nagy és erős akkumulátort kényelmesen elhelyezheti – és az nem növeli a gép súlyát.


A solo® by AL-KO CS 4235 láncfűrész műszaki leírása

Az automatikus lánckenés, a kémlelő ablakkal ellátott olajtartály, valamint a lánc, ill. a vezetőlap szerszám nélküli rögzítéséhez / cseréjéhez használatos gyorsszorító eszköz révén a karbantartás egyszerű – az időt optimálisan a fűrészeléssel való előrehaladásra használhatja. A legfeljebb 315 mm-es vágási mélységnek és a lánc 2 lépcsőben állítható sebességének köszönhetően gyorsan elvégezheti fűrészelési munkáit. A legújabb generációs, rezgésmentes, szénkefe nélküli villanymotor is hozzájárul a pontos vágási eredmények eléréséhez és a fáradságmentes munkavégzéshez. A 42 V / 7,5 Ah teljesítményű akkumulátor (terhelés nélkül) 35 percig működik. Az üres akkumulátor körülbelül 2,5 óra alatt újra feltölthető. A hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor nagyon kevés karbantartást igényel, és bármikor önkisülés és memóriahatás nélkül gyorsan feltölthető.


A solo® by AL-KO CS 4235 láncfűrész megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo® by AL-KO CS 4235 akkumulátoros láncfűrészt webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg.
A használathoz szüksége lesz a BTA 42 vállöves övtáskára, és ha most először vásárol solo® by AL-KO 36 V kerti gépet, akkor a hosszú élettartamú akkumulátorra (cikkszám: 127390) és a töltőre (cikkszám: 127391).
A solo® by AL-KO 36 V akkumulátor (mely nem képezi a szállítási terjedelem részét) a solo® by AL-KO 36 V termékcsaládba tartozó összes kerti géppel használható.

...

Technikai adatok

Termék szám 127441
EAN 4003718058017
Nettó súly kg 3.2 KG
Doboz méret hossza (cm) 49.5 CM
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO Power 36V
Kompatibilis akkuk 127390

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.