AL-KO ÁGYEKE MH 770/ MH1150 TÍPUSHOZ

Termék szám: 113975 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.19
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Alkalmas az AL-KO MH 770 és MH 1150 motoros kapához
  • Robusztus kialakítás acéllemezből
  • Ideális veteményes ágyak készítéséhez

Ágyeke MH 770 és MH 1150 benzinmotoros kapákhoz

Az ágyás eke megfordítja a talajt, ezért különösen alkalmas az elhalt növényi részek talajba való bedolgozására, így ágyás kialakítására. Kiváló minőségű festett acélból készült.

AL-KO ágyas eke vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az ágyás ekét most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. 

...

Technikai adatok

Termék szám 113975
EAN 4003718063264
Doboz méret hossza (cm) 51

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (8.56MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (110.06KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.