AKKUS LOMBFÚVÓ LB 4060 36 V AKKUMULÁTOR NÉLKÜL

Termék szám: 113610 Csak 10 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Kábel nélküli fújás - különlegesen erős és könnyű lombfújó
  • A két különböző csőrátétnek köszönhetően sokféle helyen használható
  • A fordulatszabályozóval kényelmesen beállítható légáramlás
  • Helytakarékos tárolás, mert a csőrátét könnyen levehető

Gyakran vásárolják együtt

37 900 Ft
Ez a termék
57 900 Ft
Szállítható
63 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

159 700 Ft *

Az Ön előnyei

Energy Flex

Energy Flex

With trimmers, hedge trimmers and leaf blowers, the AL-KO 36 V family offers multiple garden tools that can be operated with the same battery.

Mowing the lawn, cutting the hedge or blowing the autumn leaves together with one and the same battery – no problem with the AL-KO 36V family. Best of all, the battery and charger are already included with the lawnmowers, so that only the appropriate handheld tools (without battery) have to be purchased.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Max.működési idő 4.0Ah percben 30 MIN
Fújási légtérfogat m3/h-ban 330 MQH
Meghajtó típusa Akkus
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2
Tud lombot szívni? Nem
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Max.működési idő 5.0Ah percben 40 MIN
Zajszint mért LwA[dB(A)] 95
Nettó súly kg 1.7 KG
Akkus család AL-KO 36V
Fújási levegősebesség 250 KMH
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
K-érték (m/s^2) 1.5
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 79
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.