AKKUS TALAJLAZÍTÓ SF 4036

Termék szám: 113574 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Könnyű és csendes, ideális a kis gyepfelületek gondozásához
  • Hálózattól független akkumulátor (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
  • Kibocsátás nélküli munkavégzés
  • Kiváló manőverezhetőség és nyomkövetés a 2 tengelyes kialakításnak köszönhetően
  • Stabil, acélkéssel ellátott talajlazító henger

Gyakran vásárolják együtt

94 900 Ft
Ez a termék
13 990 Ft
Szállítható
64 900 Ft
Szállítható
19 900 Ft
Szállítható
63 900 Ft
Szállítható
57 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

323 980 Ft *

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító segít Önnek gyepfelületei gondozásában. A kis súly és a kiváló manőverezhetőség miatt ideális partner a kisebb, legfeljebb 250 m² nagyságú gyepfelületek gondozásához.

 

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító

 

Otthoni kertjében elektromos kábel nélkül dolgozhat az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítóval. A könnyű felépítés és a jól manőverezhető szerkezet miatt kiválóan alkalmas a kisebb kertekben való használatra. A tolókar magasságát néhány mozdulattal saját igényeinek megfelelően beállíthatja, így fáradság nélkül és ergonomikusan dolgozhat. Adjon levegőt gyepének, hogy lélegezhessen, és lehetőséget arra, hogy jól felszívja a tápanyagokat.

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító műszaki leírása

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítót az EnergyFlex termékcsaládba tartozó 40 V-os lítium-ion akkumulátor hajtja, mely igény szerint 4 Ah és 5 Ah kivitelben kapható. A 36 cm-es munkaszélességnek és a kiváló menetstabilitást biztosító két tengelyes felépítésnek köszönhetően a talajlazító kompakt kialakítása kellemes munkavégzést garantál. A talajlazító henger munkamélysége központilag, 5 lépésben állítható be. A talajlazító henger 12 masszív acélkéssel van ellátva, melyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítónak. A talajlazító henger opcionálisan, néhány mozdulattal hatékony acélrugóból készült fogakkal ellátott gyepszellőztető hengerre (cikkszám: 113621) cserélhető, így egy és ugyanazon géppel nemcsak fellazítani, de szellőztetni is tudja gyepét. Opcionális tartozékként 50 literes fűgyűjtő zsák is kapható (cikkszám: 113622).

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítót kényelmesen, otthonából megvásárolhatja a webáruházunkban. Alternatív lehetőségként természetesen valamelyik AL-KO szakkereskedőnknél is beszerezheti.
Ha nagyobb felületekhez van szüksége talajlazítóra, akkor az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítót javasoljuk.
Az EnergyFlex akkumulátorral (mely nem képezi a szállítási terjedelem részét) azonnal más, az EnergyFlex termékcsaládba tartozó kerti gépeket is működtethet.

 

Technikai adatok

Márka AL-KO
Állítható magasságú szár igen
Termékvonal Comfort
Összecsukható tolókar igen
Méretek.H(cm) doboz nélkül 111 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 103 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 55 CM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5
K-érték (m/s^2) 1.5
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 6
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Munkaszél. talajlazítás (cm) 36 CM
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 36 CM
Akkus család AL-KO 36V
Golyóscsapágyas kerekek nem
Talajlazítás mélysége min.mm 10 MM
Talajlazító henger szám 40
Talajlazítás mélysége max.mm 11 MM
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 82
Meghajtó típusa Akkus
Nettó súly kg 11.7 KG
Zajszint mért LwA[dB(A)] 90
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Fűgyűjtő térfogat liter 50 L
Vágómagasság beállítás Központi, 5 fokozatban
Acélkések száma függőlegesen 12
Levegőztetés lehetséges opcionális tartozék
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.