AKKUS TALAJLAZÍTÓ SF 4036

Termék szám: 113574 Csak 10 db van raktáron
6% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 67 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Könnyű és csendes, ideális a kis gyepfelületek gondozásához
  • Hálózattól független akkumulátor (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
  • Kibocsátás nélküli munkavégzés
  • Kiváló manőverezhetőség és nyomkövetés a 2 tengelyes kialakításnak köszönhetően
  • Stabil, acélkéssel ellátott talajlazító henger

Gyakran vásárolják együtt

67 900 Ft 63 900 Ft
Ez a termék
49 900 Ft 45 900 Ft
Szállítható
16 900 Ft 15 900 Ft
Szállítható
59 900 Ft 53 900 Ft
Szállítható
59 900 Ft 54 900 Ft
Szállítható
11 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

253 980 Ft *

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító segít Önnek gyepfelületei gondozásában. A kis súly és a kiváló manőverezhetőség miatt ideális partner a kisebb, legfeljebb 250 m² nagyságú gyepfelületek gondozásához.

 

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító

 

Otthoni kertjében elektromos kábel nélkül dolgozhat az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítóval. A könnyű felépítés és a jól manőverezhető szerkezet miatt kiválóan alkalmas a kisebb kertekben való használatra. A tolókar magasságát néhány mozdulattal saját igényeinek megfelelően beállíthatja, így fáradság nélkül és ergonomikusan dolgozhat. Adjon levegőt gyepének, hogy lélegezhessen, és lehetőséget arra, hogy jól felszívja a tápanyagokat.

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító műszaki leírása

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítót az EnergyFlex termékcsaládba tartozó 40 V-os lítium-ion akkumulátor hajtja, mely igény szerint 4 Ah és 5 Ah kivitelben kapható. A 36 cm-es munkaszélességnek és a kiváló menetstabilitást biztosító két tengelyes felépítésnek köszönhetően a talajlazító kompakt kialakítása kellemes munkavégzést garantál. A talajlazító henger munkamélysége központilag, 5 lépésben állítható be. A talajlazító henger 12 masszív acélkéssel van ellátva, melyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítónak. A talajlazító henger opcionálisan, néhány mozdulattal hatékony acélrugóból készült fogakkal ellátott gyepszellőztető hengerre (cikkszám: 113621) cserélhető, így egy és ugyanazon géppel nemcsak fellazítani, de szellőztetni is tudja gyepét. Opcionális tartozékként 50 literes fűgyűjtő zsák is kapható (cikkszám: 113622).

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazító megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

Az AL-KO SF 4036 akkumulátoros talajlazítót kényelmesen, otthonából megvásárolhatja a webáruházunkban. Alternatív lehetőségként természetesen valamelyik AL-KO szakkereskedőnknél is beszerezheti.
Ha nagyobb felületekhez van szüksége talajlazítóra, akkor az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort elektromos talajlazítót javasoljuk.
Az EnergyFlex akkumulátorral (mely nem képezi a szállítási terjedelem részét) azonnal más, az EnergyFlex termékcsaládba tartozó kerti gépeket is működtethet.

 

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Akkus család AL-KO Energy Flex 36V
Vágómagasság beállítás Központi, 5 fokozatban
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 6
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Meghajtó típusa Akkus
Méretek.H(cm) doboz nélkül 111 CM
K-érték (m/s^2) 1
Munkaszél. talajlazítás (cm) 36 CM
Fűgyűjtő térfogat liter 50 L
Golyóscsapágyas kerekek nem
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Zajszint mért LwA[dB(A)] 90
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Acélkések száma függőlegesen 12
Alkalmas fűfelület m²-ben 250
Levegőztetés lehetséges opcionális tartozék
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 36 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 103 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 55 CM
Talajlazító henger szám 40
Kompatibilis akkuk 113280|113524
Nettó súly kg 11.7 KG
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 82
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.