AL-KO 36 V Multitool MT 40

Termék szám: 113611 Csak 10 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Multifunctional power unit for tree, hedge and lawn care (attachments not included)
  • Lightweight
  • Silent, emission-free
  • Model from the AL-KO 36 V family (battery & charger sold separately)

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 113611
26 900 Ft
Ez a termék
29 900 Ft
Csak 2 db van raktáron
57 900 Ft
Szállítható
42 900 Ft
Csak 5 db van raktáron
36 900 Ft
Csak 2 db van raktáron
63 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

258 400 Ft *

Alapkészülék sokféle kerti munkához. Felhasználása rugalmas és környezetbarát, mivel nincs zavaró kábel, az akkumulátoros technológiának köszönhetően nincs kipufogógáz és zaj.

Az EnergyFlex termékcsalád modellje, ezért nincs hozzá akkumulátor és töltő. Gyorsan, egyszerűen összeszerelhető - jól kezelhető működés közben.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Méretek.H(cm) doboz nélkül 105 CM
Nettó súly kg 1 KG
Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36V
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.