AL-KO ENERGY FLEX SÖVÉNYVÁGÓ KIEGÉSZÍTŐ HTA 4045

Termék szám: 113613 Csak 2 db van raktáron

Gyakran vásárolják együtt

35 900 Ft 32 900 Ft
Ez a termék
19 900 Ft 18 900 Ft
Csak 7 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

51 800 Ft *

Sövényvágó rátét az HTA 4045 Multitool alapkészülékhez. Szárhosszabbítóval rendelkezik, amivel magasabb sövényt is (3,5 méterig) lehet nyírni - a létra kellemetlenségei nélkül. A kis súly és a hozzá tartozó tartószíj révén nem lesz nagyon fárasztó a munka. Halk, kipufogógáz és zavaró kábel nélkül. A láncvezető szárat egyéni beállításhoz könnyen 7-fokozatban lehet állítani.

Az EnergyFlex termékcsalád tagja. sövényvágó kiegészítő akció ,sövényvágó kiegészítő eszköz ,sövényvágó kiegészítő gép , sövényvágó kiegészítő online ,sövényvágó kiegészítők

Technikai adatok

max.vágásvastagság mm-ben 20 MM
Vágóhossz mm-ben 450 MM
Fordulatszám lendületben/perc 1300
Akkus család AL-KO ENERGY FLEX 40V max.
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Meghajtó típusa Akkus
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Nettó súly kg 2.3 KG
Kés típus gyémánt csiszolt
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.