Benzines fűnyíró AL-KO Comfort 51.0 SP-A

Termék szám: 119944 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Acéllemez ház MaxAirflow-technológiával a jobb vágó és gyűjtő tulajdonságáért
  • Erőt kímélő kerékhajtás 1-fokozatban a könnyű fűnyírásért
  • Kényelmes, központi vágómagasság állítás
  • Ergonomikusan kialakított tolókar kényelmi fogantyúval
  • Golyóscsapágyas XXL kerekek az egyszerű haladásért
  • 4IN1function funkció (vágás, gyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás)
  • Elülső hordozófogantyú a kényelmes szállításhoz

Rendkívül innovatív és modern design - mindezt magában foglalja a "Comfort" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a gyepápolásban.


Benzines fűnyíró AL-KO Comfort 51.0 SP-A

Elegáns és kényelmes, így lehet jellemezni a Comfort 51.0 SP-A benzines fűnyírót az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Comfort" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet.


Comfort 51.0 SP-A benzines fűnyíró technikai adatai

51 cm vágószélességével a Comfort 51.0 P-A benzines fűnyíró a nagyobb méretű kertekben is (akár 1800 m² gyepfelületig) gyors haladást biztosít. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. A fűnyírót hajtó 2,1 kW AL-KO Pro Motor a felső szelepekkel kiemelkedő hatásfokot biztosít, ami nagyobb teljesítmény és kevesebb fogyasztás révén észlelhető. A 4IN1-ben funkció magába foglalja a vágást, gyűjtés, mulcsozást és az oldalkidobást. Az ergonomikusan kialakított tolókar munka közben emeli komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez ház révén, a MaxAirflow technológiának köszönhetően, a 60 literes, telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.


Vásárolja meg a Comfort 51.0 SP-A fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztűl vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. A Comfort 51.0 SP-A benzines fűnyíró hatákony támogatás nyújt a gyepápolásban. 51 cm vágószélességű benzines fűnyírót keres oldalkidobás nélkül? Akkor Önnek az AL-KO Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyírót ajánljuk.

comfort fűnyíró, comfort benzines fűnyíró, nagy teljesítményű fűnyíró,fűnyíró, akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 51 cm, al-ko motoros fűnyíró, benzines fűnyíró akció,benzines fűnyíró akciók,benzines fűnyíró al-ko, benzines fűnyíró fűgyűjtős,benzines fűnyíró használata,benzines fűnyíró outlet, benzines fűnyíró webshop,fémházas benzines fűnyíró,legolcsóbb benzines fűnyíró,

Technikai adatok

Automata szivatóval felszerelt Igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Motor típus 027
Meghajtó típusa Benzines
Kar magasságának beállítása Egyszerű magasságbeállítás
Nettó súly kg 35.3 KG
Motorhengerek száma 1
Bruttó súly kg 40.5 KG
Gyűjtés igen
Termékvonal Comfort
Golyóscsapágyas kerekek igen
Motor fajta 4 ütemű
Gép teljesítmény kW-ban 2.1
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
K-érték (m/s^2) 2
Teljesítmény kW-ban 2.1 KW
Márka AL-KO
Elektromos indítás nem
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Összecsukható tolókar igen
Szivató nem
Zajszint mért LwA[dB(A)] 96
Fűgyűjtővel Igen
Kések száma 1 ST
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Kés típus gyémánt csiszolt
Fűnyíróház változat Highline
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Mulcsozás igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 139
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800 QM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Funkciók 4in1
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Fordulatszám óra/perc 2850
Oldalkidobás igen
Fűgyűjtő térfogat liter 60 L
Tolókar: fogantyú típusa Ergonomikus fogantyú borítás
Állítható magasságú szár igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.