Benzines láncfűrész solo by AL-KO 6442

Termék szám: 127430 Csak 1 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Kompakt erőcsomag a profi használatra az erdőben és a kertben
  • Nagy teljesítményű, könnyen indítható 1,7-kW benzin motor
  • Eredeti 40 cm hosszú Oregon láncvezető 3/8" speciális lánccal
  • Fáradság nélküli munka hatékony rezgéscsillapítással
  • Kovácsolt forgattyús tengely a maximális ellenállásért

Gyakran vásárolják együtt

Az összes termék teljes ára

87 690 Ft *


Igényes vágás és fűrészelés hatékony elvégzése, függetlenül az akkutól vagy a kábelhossztól – ezt kínálják az erős benzines láncfűrészek.


Solo by AL-KO 6442 benzines láncfűrész– erőcsomag az igényes vágási és fűrészelési munkákhoz

A solo by AL-KO 6442 benzines láncfűrész egyesíti a nagy teljesítményt és a kis súlyt, ami jó szolgálatot nyújt az átlagostól az igényesebb vágási és fűrészelési munkák során.
A nagy teljesítményű, könnyen indítható benzin motor alapos teljesítményt nyújt, azért ,hogy a könnyű géppel nagyon hatékonyan lehessen dolgozni. A kifinomult rezgéscsillapítás és a fogantyú ergonómiája a kelleténél többet tesz, hogy a géppel egy fáradságmentes és a testet kímélő munkát végezzen.
A karbantartás is egyszerű és időtakarékos , mivel a láncfeszítés és csere szerszám nélkül elvégezhető.


Solo by AL-KO 6442 benzines láncfűrész technikai adatai

A hosszú élettartamú, eredeti Oregon 40 cm-es láncvezető lehető teszi a gyors előrehaladást a jó manőverezéseknél és kezelésnél. A 3/8"-Oregon lánc a gyorsfeszítőnek köszönhetően szerszám nélkül feszíthető és cserélhető – és a lánc kenése is könnyen beállítható. A felhasználó barát tulajdonságok mint pl. a szerszám nélkül cserélhető légszűrő és a tanksapka egyszerű nyitása alátámasztják az egyszerű használatot a gyakorlati alkalmazás során.
A 2,3 PS erős 42,2-cm³ benzin motort a primer szivatóval ellátott lágyindítónak köszönhetően nagyon egyszerű beindítani és egy rendkívüli teljesítményt nyújt – 2,5 kg/kW tömeg/teljesítmény aránnyal. Az extra rezgéscsillapításnak és az optimalizált ergonómiával kialakított tartófogantyúnak köszönhetően a hajtó teljesítmény kevés rezgéssel kerül át a láncvezetőre és a láncra, így megkönnyíti a pontos vágási eredményt és ezzel egyidejűleg kíméli a csuklóját is. Egy további plusz, a szerszám nélkül cserélhető légszűrő. Az extrém teherbíró ház pedig hosszú élettartamot biztosít.


Solo by AL-KO 6442 benzines láncfűrész vásárlása és alternatívák

A solo by AL-KO 6442 benzines láncfűrészt megvásárolhatja webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőinktől. Ez egy kompakt erőcsomag a közepes méretű favágási munkákhoz a kertben és az erdőben. A legjobb, ha rögtön megvásárolja hozzá a nagy teljesítményű Bio láncolajat is ( cikkszám: 113480 ).
Ha inkább egy károsanyag kibocsátásmentes, hálózattól független láncfűrészt szeretne vagy ha van már PowerFlex akkus gépe, akkor a CS 4235 ( cikkszám: 127441 ) jó alternatíva lehet az Ön számára.

akciós benzines láncfűrész ,al ko benzines láncfűrész ,solo 6242 láncfűrész benzines ,6242 solo benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész akciók ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész akció

Technikai adatok

Motorhengerek száma 1
Max.láncsebesség 21
Teljesítmény kW-ban 1.7
Lánckenés automatikus
Termékvonal Comfort
Elektromos indítás nem
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Teljesítmény lóerőben 2
Osztott 3/8" speciális
K-érték (m/s^2) 1
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 101
Szivató igen
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6.88
Márka solo by AL-KO
Fűrészlánc 3/8"
Levegő előmelegítő - téli üzem igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 41
Automata szivatóval felszerelt Igen
Láncfék van
Lánchossz cm-ben 40
Légszűrő nylon
Zajszint garantált LwA[db(A)] 113
Olajszállítás-szabályzás igen
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Motor fajta 2 ütemű
Zajszint mért LwA[dB(A)] 110
Fordulatszám óra/perc 12000
Meghajtó típusa Benzines
Láncfeszítés szerszámmal
cserélhető légszűrő igen
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.