AL-KO ELEKTROMOS HÓMARÓ 46 E SNOWLINE

Termék szám: 112932 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.10.25
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Hómaró ,erős 2000 W-os villanymotorral
  • Nagy munkaszélesség
  • Állítható fogantyú az egyéni igényekhez
  • Biztonságos működés a kapcsoló-dugalj kombinációnak köszönhetően
  • Praktikus hordozófogantyú
  • A kidobó 190°-ban forgatható

Télen az AL-KO SnowLine 46 E könnyű hómaró géppel pár perc alatt eltakaríthatja a frissen hullott havat a járdákról és a felhajtókról.

 

Könnyű téli munka a 46 E elektromos hómaróval

A hómarót környezetbarát villanymotor hajtja. Alacsony, mindössze 86 decibeles hangteljesítményének köszönhetően (és ezért körülbelül olyan halk, mint egy elektromos fűnyíró), lehetővé teszi a hó eltakarítását a lakóövezetekben akár a kora reggeli órákban is anélkül, hogy zavarná a környéket. A tisztítási szélesség 46 centiméter, az 1 fokozatú szállítószalagos rendszerrel akár 30 centiméteres hó is eltávolítható egy műveletben. A területek tehát tisztára seperhetők, amikor éppen leesett a hó. Bár a készülék mindössze 15 kg súlyú és nagyon kompakt: 2 kW-jával erőteljes tisztítóerőt biztosít a havas napokon. Így nem csoda, hogy ez a készülék megkapta a "Győztes ár-teljesítmény: Comparison.org 2016. november" kiemelkedő díjat.  

 

A 46 E elektromos hómaró műszaki adatai

Az erős 230 V/2000 W-os villanymotor egyszerűen és biztonságosan indítható kapcsoló-dugó kombinációval. A tisztító lapát keménygumi keverékből áll, acélhuzal betétekkel. A havat pontosan a kívánt helyre dobják, akár 10 méterre a 190 fokban elforgatható kidobó csúszdától. A kormány magassága a gyorskioldó segítségével könnyen a megfelelő felhasználói mérethez állítható – szerszám nélkül és mindössze 2 mozdulattal. A praktikus fogantyú megkönnyíti a szállítást. Ezenkívül a SnowLine 46 E lenyűgöz egyszerű, szerszám nélküli összeszerelésével. Ha pedig nincs hó, az összecsukható kormánynak köszönhetően gyorsan és helytakarékosan elrakható. Megjegyzés: A hóeltakarításhoz ezzel a hómaróval megfelelő szabványos tápkábelre van szüksége,

 

46 E SnowLine elektromos hómaró vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a 46 E SnowLine elektromos hómarót most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ideális partner a ház melletti hóeltakarításhoz. Az AL-KO benzines hómarók széles választékát kínálja, és – immár újdonságként – az EnergyFlex család ST4048 akkumulátoros hómaróját is.

...

Technikai adatok

Termék szám 112932
EAN 4003718045147
Nettó súly kg 14.5 KG
Bruttó súly kg 16.5 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Lighting

Fényszóró nincs

Engine

Motorteljesítmény wattban 2000 W

Handle system

Fűthető fogantyúk nem

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.22MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (111.57KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.