Elektromotoros kasza AL-KO GTE 350 Classic

Termék szám: 112928 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • Robust and light thanks to the telescopic aluminium shaft
  • Ease of use with handle adjustment and automatic tapping
  • 25 cm Working Width
  • Lightweight

Gyakran vásárolják együtt

19 900 Ft
Ez a termék
52 900 Ft
Csak 6 db van raktáron
39 900 Ft
Csak 1 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

112 700 Ft *

al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 350,al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 350 al-ko elektromos szegélynyíró,elektromos kézi szegélynyíró,elektromos szegélynyíró,elektromos szegélynyíró akció kerti szegélynyíró,kertészeti szegélynyíró,kézi szegélynyíró,legjobb szegélynyíró,szegélynyíró,szegélynyíró akció szegélynyíró kézi,szegélynyíró ár,al ko szegélynyíró Precíz vágás minden helyen. Teleszkópos alumínium kar állítható fogantyúval.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 25
Motorteljesítmény wattban 350
Pótórsó felvétel nem
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Meghajtó típusa Elektromos
Forgatható vágófej nem
Termékvonal Easy
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Márka AL-KO
Teleszkópos kar igen
Rezgés érték ahw (m/s^2) 3.15
Osztott szár nem
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Damil utánállítás koppintós
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
K-érték (m/s^2) 2
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.