Elektromotoros kasza AL-KO GTE 350 Classic

Termék szám: 112928 Csak 5 db van raktáron

Gyakran vásárolják együtt

20 900 Ft
Ez a termék
38 900 Ft 36 900 Ft
Szállítható
47 900 Ft 41 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

99 700 Ft *

al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 350,al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 350 al-ko elektromos szegélynyíró,elektromos kézi szegélynyíró,elektromos szegélynyíró,elektromos szegélynyíró akció kerti szegélynyíró,kertészeti szegélynyíró,kézi szegélynyíró,legjobb szegélynyíró,szegélynyíró,szegélynyíró akció szegélynyíró kézi,szegélynyíró ár,al ko szegélynyíró Precíz vágás minden helyen. Teleszkópos alumínium kar állítható fogantyúval.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 25 CM
Motorteljesítmény wattban 350 W
Damil utánállítás koppintós
Rezgés érték ahw (m/s^2) 3.15
Pótórsó felvétel nem
Termékvonal Easy
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Márka AL-KO
Teleszkópos kar igen
Bruttó súly kg 3.08 KG
K-érték (m/s^2) 2
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Osztott szár nem
Forgatható vágófej nem
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Nettó súly kg 2.3 KG
Meghajtó típusa Elektromos
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.