Elektromotoros kasza AL-KO GTE 350 Classic

Termék szám: 112928 Szállításra kész

Gyakran vásárolják együtt

19 900 Ft 18 490 Ft
Ez a termék
45 900 Ft 41 900 Ft
Szállítható
36 900 Ft 34 290 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

94 680 Ft *

al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 350,al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 350 al-ko elektromos szegélynyíró,elektromos kézi szegélynyíró,elektromos szegélynyíró,elektromos szegélynyíró akció kerti szegélynyíró,kertészeti szegélynyíró,kézi szegélynyíró,legjobb szegélynyíró,szegélynyíró,szegélynyíró akció szegélynyíró kézi,szegélynyíró ár,al ko szegélynyíró Precíz vágás minden helyen. Teleszkópos alumínium kar állítható fogantyúval.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 25 CM
Nettó súly kg 2.3 KG
Meghajtó típusa Elektromos
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Teleszkópos kar igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Damil utánállítás koppintós
Rezgés érték ahw (m/s^2) 3.15
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Termékvonal Easy
Bruttó súly kg 3.08 KG
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Motorteljesítmény wattban 350 W
Forgatható vágófej nem
Pótórsó felvétel nem
Osztott szár nem
K-érték (m/s^2) 2
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.